Svindel vennermedordeler

Er VennerMedFordeler.com en svindel? Min mening sier ja

VennerMedFordeler.com prøver å se ut som et pålitelig sted. Han bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Denne artikkelen må dessverre startes med å gjøre det klart at dette ikke vil skje VennerMedFordeler.com er en svindel. en nettside designet av Funion LP med ett formål, prøv å stjele så mye penger som mulig Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å bite meg i tungen. VennerMedFordeler er en svindel og jeg skal forklare hva de gjør.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer VennerMedFordeler.com?

Selv om jeg med sikkerhet vet at VennerMedFordeler er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan nettportalen fungerer. Jeg vil ikke at noen leser av nettet skal unnlate å se i detalj hvordan VennerMedFordeler.com fungerer, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange alternativer som ikke er normale, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider , vil du La oss se at de ikke ser like ut.

For å få tilgang til VennerMedFordeler, må du registrere deg gratis, angi visse generelle data som kjønn, sted, alder, seksuell legning og e-post, takket være dette vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket bør du begynne å anbefale og tilby veiledning for å fullføre en god profil å møte folk i VennerMedFordeler men dette er ikke nødvendig.

Men Funion LP eier av VennerMedFordeler Han har forberedt en overraskelse for oss med mange kvinner som ønsker å møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av kvinner begynner å skrive til deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen. VennerMedFordeler.com har en plan for å rive deg av og den starter akkurat nå.

Hvordan lurer VennerMedFordeler oss?

Metoden VennerMedFordeler bruker for å svindle er veldig enkel, men ser ut til å være effektiv. Hver og en av jentene du ser på nettet er laget av Funion LP, dens oppdrag er veldig enkelt, det ser ut til at nettet er fullt av brukere å chatte med og ha en date eller et møte senere, jeg skal gi beskjed om at dette ikke er mulig. Bildene av kvinnene er vanligvis samlet fra amatørpornosider, østlige sosiale nettverk, Facebook-profiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om en jente som har en profil som er oppfunnet, er det det kopier bildet og sende den gjennom et hvilket som helst omvendt bildeverktøy du kan prøve med Google.

Nå som det er klart at profilene til jentene på VennerMedFordeler.com er falske, la oss ta en titt på chattene vi mottar. Hvis det er første besøk på en datingside, kan du tenke at det er normalt å motta hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker ekte dating-nettsteder, som det er ashley madison (her kan du lese hele min mening), vi er klare på at for å møte andre jenter er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for andre mennesker, vel, dette skjer ikke. Dette falske datingnettstedet vil sende dusinvis og hundrevis av meldinger i høy tone som kun søker å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her den økonomiske fordelen med denne svindelen er, hvis du vil svare på meldingene du vil ha å betale. Og jeg har allerede fortalt deg at de er veldig dyre.

Hvor mye koster VennerMedFordeler.com?

Kostnaden for VennerMedFordeler.com er veldig dyrog jeg sier ikke bare dette fordi denne siden er en svindel, det er fordi hvis det var et ekte nettsted, ville det også virket som mye for meg. Prisen per melding er mellom 11 Nok og 35kr avhengig av kredittene du kjøper. Det er åpenbart at etter å ha bevist at VennerMedFordeler er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen myntpakke.

Min ærlige mening om VennerMedFordeler.com

Det er her min vurdering av VennerMedFordeler.com slutter. Det virker for meg som det er veldig lite å legge til i min mening om VennerMedFordeler.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller skaffe mynter til noen, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt tips er at hvis du vil møte ekte mennesker, besøk noen av nettsidene jeg anbefaler.alle av dem har blitt brukt, og jeg kan forsikre deg om at menneskene inni ikke er falske, det kan hende du ikke kommer overens med dem, eller det er kanskje ikke folk i området ditt, men det er opp til deg, hva jeg kan forsikre deg om er at de ikke vil svindle deg med falske profiler, som er det som for tiden skjer hos VennerMedFordeler.

VennerMedFordeler meninger fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som sier at VennerMedFordeler.com er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som er lagt igjen av andre brukere på trustpilotet flott nettsted for å se meninger fra noen selskaper. Hvis du snakker engelsk her kan du se evalueringen av scamadviser.com.

Hvis du Min tilbakemelding fra VennerMedFordeler.com har vært nyttig. og du vil være til hjelp, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for VennerMedFordeler.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *