Svindel tindrdate

Hva synes jeg om TindrDate.no

TindrDate.no ikke å se ut som et pålitelig nettsted. Han forteller at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

tindrdate falsk profil
Du trenger bare å lese bunnteksten på siden for å se at det finnes falske profiler.

Dessverre må vi starte denne gjennomgangen og gjøre det klart at dette ikke vil skje TindrDate.er ikke en svindel. en nettside designet av BD Technologies AG med bare ett mål, prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette er umulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å legge igjen noe i pipelinen. TindrDate er en svindel og her skal vi se hvordan de gjør det.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer TindrDate.no?

Selv om det er sikkert at TindrDate er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettstedet. Jeg vil ikke at noen leser av nettet skal stå igjen uten å visualisere detaljene driften av TindrDate.no, hvis du lærer deg å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, du vil se at de ikke er like.

For å få tilgang til TindrDate, må du registrere deg gratis, angi visse grunnleggende opplysninger som kjønn, bosted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, når du er ferdig, vil du kunne validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Herfra vil jeg begynne å anbefale og gi tips slik at du fullfører en god profil å flørte inn TindrDate men dette er ikke nødvendig.

Men BD Technologies AG eier av TindrDate Han vil overraske oss med mange kvinner som ønsker å møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å chatte med deg uten å laste opp profilbildet deres. TindrDate.no har et mål om å lure deg og starte nå.

Hvordan lurer TindrDate oss?

Metoden som TindrDate bruker for å svindle er veldig enkel, men den er effektiv. Alle kvinnene du ser på nettsiden er laget av BD Technologies AG, deres mål er veldig enkelt, å gi bildet at nettet har mange jenter å chatte med og ha et møte senere, jeg advarer deg allerede om at dette ikke er det mulig. Bildene av kvinnene er vanligvis samlet fra amatørpornosider, østlige sosiale nettverk, Facebook-profiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om at en kvinne har en falsk profil, er det fordi kopier bildet og du sender det gjennom et hvilket som helst omvendt bildeverktøy, for meg er det det som er best Google.

Nå som vi er sikre på at profilene til jentene på TindrDate. ikke er falske, la oss se på chattene vi mottar. Hvis det er den første datingsiden du besøker, tenker du kanskje at det er normalt at de sender deg hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker ekte datingnettsteder, som f.eks. Ashley madison (min mening om ashley madison), vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for kvinner, vel, dette skjer ikke. Denne nettsiden kommer til å bombardere deg med dusinvis av risikable meldinger som det eneste de prøver å få oppmerksomheten din til å få deg til å ønske å svare, og det er her den økonomiske fordelen med denne svindelen er, hvis du vil svare på meldingene vil du må kjøpe myntene deres. Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster TindrDate.no?

Prisen på TindrDate.no er opprørende og ikke bare fordi vi står overfor en svindel, hvis dette var en ekte side ville det også virke noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er rundt 11 nok og 25kr avhengig av kredittene du kjøper. Det skal ikke legges til at etter å ha bevist at TindrDate.no er svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min ærlige mening om TindrDate.no

På slutten av min anmeldelse av TindrDate ser det ut til at det er veldig lite å legge til min mening om TindrDate. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller skaffe mynter til noen, det eneste du skal gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt siste råd er at hvis du vil møte ekte mennesker, besøk nettsidene jeg anbefaler. Jeg har prøvd dem alle, og jeg forsikrer deg om at kvinnene inni er ekte, det kan hende du ikke kommer overens med dem, eller det er kanskje ikke folk i byen din, men det er opp til deg, det jeg kan forsikre deg om er at du ikke De vil svindle deg med profiler opprettet av dem, som er det som skjer i dag på TindrDate.no.

Meninger TindrDate fra andre lesere

Jeg er ikke den eneste personen som mener at TindrDate er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som andre har lagt igjen på trustpilot en fantastisk nettside for å se ekte meninger fra selskaper. Hvis du snakker engelsk her kan du se evalueringen av ScamAdviser.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om TindrDate og du vil hjelpe andre, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarfeltet på slutten. Takket være din mening kan vi hjelpe slik at flere ikke blir ofre for TindrDate.no-svindelen.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *