ashley madison norway

Ashley madison anmeldelser

Ashley Madison  er en nettplattform, så vel som et faktisk sosialt nettverk, som spesialiserer seg på å la personer som er interessert i utenomekteskapelig dating ta kontakt for potensielle utflukter.

La oss se nærmere på funksjonene, driften, fordeler og ulemper, samt den faktiske effektiviteten til dette  nettstedet for juks  .

Hva er Ashley Madison?

Jeg fant henne Ashley MadisonAshley Madison er en av de mest populære utenomekteskapelige sexnettstedene for voksne. Den ble født i 2001 i Canada og spredte seg snart over hele verden som en av de viktigste og mest effektive online utenomekteskapelige dating-plattformene.

Suksessen i Canada og USA gjorde at den snart spredte seg både i Spania og i resten av verden. I motsetning til hverdagslige og ofte upålitelige nettdatingsider, retter Ashley Madison seg mot en veldig spesifikk gruppe brukere, menn og kvinner som er i et forhold, men som leter etter ikke-monogam moro som lar dem bryte opp med hverandre monotone mønstre i hverdagen.

Faktisk er det vanskelig å finne en partner for eventyr når du deler all kunnskapen din med din kone eller mann. Denne plattformen, derimot, samler mennesker som har samme interesse som deg, ledsaget av den største konfidensialitet.

Ashley Madison-siden presenterer seg derfor som et ekte verktøy for å dele innhold, kommentarer og personlige statuser med folk som, som deg, er ute etter en utenomekteskapelig affære, en hobby eller en hyggelig flukt fra et monogamt forhold.

Hvordan fungerer ashley madison?

Denne siden fungerer ganske enkelt og intuitivt. Først av alt fortsetter vi med registreringen slik at vi kan begynne å bruke alle funksjonene til nettstedet.

Å registrere seg er gratis og krever svært lite informasjon, et kallenavn, området du ser etter møter i, fødselsdato og e-postadresse (bedre hvis den er laget spesielt for nettstedet slik at du ikke kan spores).

Når du har opprettet  profilen din  , kan du tilpasse den ved å legge til alle bildene  du  foretrekker og legge til alle brukerne som setter fantasien i gang. På din personlige side kan du kontrollere, gjennom dine personlige innstillinger, hvem som kan se bildene og informasjonen din og velge å dele noen av dem, kanskje de mest populære, bare med enkelte brukere.

Du kan samhandle med brukerne eller brukerne du velger og arrangere møter for å bli bedre kjent og eventuelt starte et forhold.

 

Hvor mye koster ashley madison?

Ashley Madison er veldig forskjellig fra andre datingsider når det gjelder personvern, brukerstøtte og tilbyr tonnevis av potensielle voksne venner. Tjenestene til denne plattformen har derfor en kostnad av nettopp denne grunnen.

For å bruke alle funksjonene til din personlige profil må du kjøpe  kreditt  eller noen poeng som lar deg åpne meldinger av potensiell interesse, se bilder, delta i chatter og generelt være aktiv.

Betaling av kreditter i Ashley Madison kan gjøres med maksimal sikkerhet ved å bruke alle hovedverktøyene, kreditt- eller debetkort eller paypal. Avhengig av din erfaring med nettstedet og hvordan du vil bruke det, kan du velge å kjøpe ulike mengder kreditter å utnytte.

Alle funksjonene på abonnementssiden tilbyr muligheten til å aktivere en gratis prøvetjeneste, og avhengig av resultatet kan du fortsette med fornyelsen eller deaktiveringen.

Virker Ashley Madison virkelig?

Ashley Madison er et nettsted som virkelig fungerer effektivt og lar deg arrangere utenomekteskapelige møter med andre brukere av plattformen. Og ikke bare vi sier det, du kan lese kommentarene og se andre meninger ashley madison , der du vil se at anmeldelsen er positiv.

Når du har gått inn i gjenstanden for etterforskningen, for eksempel en mann som er opptatt med å lete etter kvinner eller en kvinne som er opptatt med å lete etter menn osv., kan du kontakte alle menn og kvinner du er tiltrukket av for å starte et utenomekteskapelig forhold. Alle typer.

Garantien for denne plattformen og dens drift ligger i dens voksende og aldri avtagende popularitet. Ashley Madison har dessuten nå rundt 56 millioner abonnenter, en desidert stor gruppe brukere som absolutt ser ut til å sikre en viss mulighet til å lykkes med å finne et møte eller en enkel leke for å komme seg ut av hverdagen.

Denne siden er utvilsomt en av de eldste i bransjen, så vel som en av de mest pålitelige. Faktisk tillater portalen med størst mulig sikkerhet og konfidensialitet å komme i kontakt og bli kjent med andre mennesker som deler det samme ønsket, å ha et utenomekteskapelig forhold eller å ha et og annet forhold til mennesker uten forpliktelse.

Medlemmenes felles mentalitet, fleksibiliteten og geolokaliseringen gjør at du kan ha de mest forskjellige relasjonene uten noen form for dømmekraft med fordomsfrie mennesker og fremfor alt nær der du er. De mange tilfellene av suksess og tilfredshet både i Italia og i andre land der nettstedet er til stede, bidrar til å anse det som et av de beste nettstedene på dette feltet.

 

De viktigste fordelene og ulempene med Ashley Madison.

Ashley Madison har helt klart flere fordeler og ulemper som kanskje eller ikke kan overbevise deg om å bruke den. Det beste aspektet eller  hovedfordelen  med Ashley Madison er at den er spesialisert og fokusert på de skjulte kravene og ønskene til så mange menn og kvinner som leter etter utenomekteskapelige dater.

Faktisk leter mange brukere etter en måte å gjenoppdage spenningen utenfor et langvarig forhold som nå er borte, eller rett og slett å finne noen å være sammen med dem når de er borte fra partneren, kanskje for jobb eller forretning. .

En annen  fordel  ved denne siden er oppmerksomheten på konfidensialitet, en grunnleggende funksjon for en plattform som er spesielt rettet mot utenomekteskapelig underholdning. All opplastet informasjon kan kun ses av brukere valgt av deg i første person og det samme gjelder for din personlige profil. I tillegg behandler Ashley Madison dine personopplysninger i full overensstemmelse med lover og forskrifter og forventer ikke å overføre dine personopplysninger til ikke-relaterte tredjeparter.

Når det gjelder  ulempene  med Ashley Madison, har mange meninger og anmeldelser vist at hovedfeilen på dette nettstedet er tilstedeværelsen av falske profiler som i utgangspunktet viser seg å være en rød sild for å tiltrekke seg nye medlemmer. Sikkert, dette problemet er en karakteristisk plage for alle datingsider og vanskelig å takle.

Men selv om noen av sidene kanskje ikke tilsvarer ekte menn og kvinner, må det bemerkes at med 56 millioner registrerte brukere, er de virkelige brukerne fortsatt til stede. Slik sett er det faktisk ingen mangel på attester om utenomekteskapelige møter og tilfredshet fra de som har brukt siden.

Et annet aspekt som kvalifiserer som en dobbel mot Ashley Madison er kostnadene for studiepoeng. Faktisk, bruk av det sosiale nettverket til å chatte, kommentere og ta bilder krever at du abonnerer på en betalt plan. Nettstedet tilbyr deg imidlertid muligheten til å kjøpe forskjellige  kredittpakker  . På denne måten er det faktisk mulig å kjøpe noen få om gangen for å teste nettstedet og senere bestemme seg for å kjøpe andre eller ikke, avhengig av graden av tilfredshet med de oppnådde resultatene.

Mange gratis online dating-plattformer viser seg forresten å være reklame-hoax veldig ofte, mens Ashley Madison tilbyr i det minste en viss garanti for sikkerhet.

Er ashley madison en svindel?

Det er en viss bekymring for hvorvidt ashley madison er en svindel. Vi har søkt på nettet som vet mest om svindel på nettet om svindel på datingsider og vi har sett at ashley madison er en pålitelig nettside . Så hvis du har noen bekymringer, kan du være rolig.

Slik avslutter du abonnementet på Ashley Madison

En av de største bekymringene til brukerne av nettstedet er utvilsomt eksistensen av et  kanselleringsalternativ  som eliminerer alle spor etter aktiviteten utført på nettstedet, og også den personlige profilen. Alt dette er mulig på flere måter, faktisk tilbyr Ashley Madison automatisk kansellering ved langvarig inaktivitet i 90 dager.

Så i tilfelle du i løpet av denne perioden blir kontrollert av din kone eller kjæreste og du ikke har vært i stand til å få tilgang til en enhet for å avbryte, fortsetter plattformen automatisk for å bevare personvernet til brukeren.

For det andre kan du også gå til din personlige side og slette profilen din når som helst ved å velge  Slett-knappen  .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *