Svindel treffenny

Er TreffEnNy.com en svindel? Min mening sier ja

TreffEnNy.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det står at det vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må vi starte denne artikkelen med å informere deg om at dette ikke vil skje TreffEnNy.com er en svindel. en nettside laget av Midsummer Online B.V. med ett formål, prøv å stjele så mye penger som mulig Tror du dette ikke kan være det? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å bite meg i tungen. TreffEnNy er et triks og her skal vi se hvordan de gjør det.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer TreffEnNy.com?

Selv om jeg vet at TreffEnNy er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan nettportalen fungerer. Jeg vil ikke at noen skal slutte å se hvordan TreffEnNy.com fungerer i detalj, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange ting som ikke er normale, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, men de gjør det ikke se like ut.

For å få tilgang til TreffEnNy, må du registrere deg gratis, legge inn noen generell informasjon som kjønn, fødested, alder og e-post, når du er ferdig, kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Herfra vil jeg begynne å anbefale deg og gi råd slik at du fullfører en attraktiv profil å møte folk i TreffEnNy men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av TreffEnNy Han har laget en overraskelse til oss med mange jenter som ønsker å møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å skrive til deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen din. TreffEnNy.com har et mål om å rive deg av og det starter akkurat nå.

Hvordan lurer TreffEnNy oss?

Metoden som TreffEnNy bruker for å svindle er veldig enkel, men det ser ut til å fungere for dem. Alle kvinnene som vises på nettsiden deres er laget av Midsummer Online BV, deres mål er veldig enkelt, det ser ut til at siden har mange kvinner å chatte med og møte opp med senere, jeg advarer deg om at dette er umulig. Bildene av jentene er vant til å kopiere fra amatørpornosider, østlige sosiale nettverk, instagramprofiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om at en kvinne har en profil som ikke er sann, kopier bildet og send det gjennom et omvendt bildeverktøy, det som fungerer best er Google.

Når vi vet at TreffEnNy.com-profilene er opprettet av eierne av nettet, går vi til meldingene. Hvis det er første gang du er på en datingside, tror du kanskje at det er normalt at de sender deg hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har erfaring med datingsider fungerer, som det er. ashley madison nettsted, vi er klare på at for å oppnå noe er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for jenter, vel, dette skjer ikke. Denne nettsiden kommer til å bombardere deg med dusinvis av risikable meldinger som kun søker å fange oppmerksomheten din slik at du ønsker å svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på disse meldingene må du kjøpe myntene deres. Og jeg regner allerede med at de absolutt ikke har noe billig.

Hvor mye koster TreffEnNy.com?

Kostnaden for TreffEnNy.com er veldig dyrog jeg sier ikke bare dette fordi denne siden er en bløff, det er fordi hvis det var en ekte side, ville den også virke noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er rundt 11 nok og 20 nok avhengig av kredittene vi kjøper. Etter å ha demonstrert at TreffEnNy.com er en svindel, anbefaler jeg selvsagt ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min faktiske mening av TreffEnNy

Det er her vurderingen min av TreffEnNy slutter, og jeg tror ikke jeg kan legge til mye mer om TreffEnNy.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller kjøpe mynter til noen, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt siste råd er at hvis du ønsker å flørte med folk som du liker, besøk en av nettsidene jeg anbefalerJeg har brukt dem alle og jeg forsikrer deg om at kvinnene inni er ekte, det kan hende du ikke kommer overens med disse menneskene, eller at det ikke er kvinner i ditt område, men dette er allerede normalt, det som er klart er at de ikke er det. kommer til å lure deg med profiler opprettet av dem, som er det som skjer i dag på TreffEnNy.com.

Meninger TreffEnNy av andre lesere

Jeg er ikke den eneste som mener at TreffEnNy er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som andre har lagt igjen på trustpiloten fantastisk nettside for å se ekte meninger fra selskaper. Hvis du forstår engelsk her er evalueringen av ScamAdviser.

Hvis du min mening fra TreffEnNy har vært nyttig og du vil gjerne hjelpe andre, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet på slutten. Takket være din evaluering kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for TreffEnNy-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *