Hva synes jeg om SlemFlirt.com

SlemFlirt.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Han forteller at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må dette innlegget startes med å gjøre det klart at dette ikke kommer til å skje. SlemFlirt.com er en svindel. En webside laget av Midsummer Online B.V. med ett mål, prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å la noe stå ubesvart. SlemFlirt er en bløff og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer SlemFlirt.com?

Selv om jeg vet at SlemFlirt er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettportalen. Jeg vil ikke at noen av dere skal slutte å se detaljene driften av SlemFlirt.com, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange ting som ikke er normale, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, du vil se at de ikke er like.

For å få tilgang til SlemFlirt, må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, bosted, fødselsdato og e-post, når du er ferdig, vil du kunne validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale og tilby veiledning slik at du fullfører en god profil. å møte folk i slemflirt men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av SlemFlirt Han vil overraske oss med mange kvinner som er ivrige etter å møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av kvinner begynner å snakke til deg uten å fylle ut informasjonen eller bildet ditt. SlemFlirt.com har en plan for å rive deg av og begynne akkurat nå.

Hvordan svindler SlemFlirt oss?

Metoden som brukes av SlemFlirt for å svindle er veldig enkel, men det ser ut til å fungere for dem. Hver og en av jentene som vises på nettsiden er laget av Midsummer Online BV, deres mål er veldig enkelt, å gi et bilde av at nettet er fullt av jenter som du kan chatte og ha en date med senere, fordi jeg advarer du at dette ikke er mulig. Bildene av kvinnene er vanligvis samlet fra amatørpornosider, østlige sosiale nettverk, Facebook-profiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om en jente som har en profil som ikke stemmer, så er det det kopier bildet og du sender det gjennom en omvendt bildewebside, er mitt råd at du kan prøve med Google.

Nå som du vet at profilene til jentene på SlemFlirt.com er opprettet av eierne av nettstedet, la oss se meldingene de sender oss. Hvis dette er den første datingsiden du besøker, tenker du kanskje at det er normalt at du mottar hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker ekte datingnettsteder, som f.eks. ashley madison (du kan lese flere ærlige meninger her), vi er tydelige på at for å møte andre mennesker er det nødvendig å bruke tid på å lage en attraktiv profil for jenter, dette skjer ikke hos SlemFlirt. Denne siden vil sende deg dusinvis av meldinger og risque blunk som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene må du betale. Og jeg har allerede fortalt deg at de er veldig dyre.

Hvor mye koster SlemFlirt.com?

Prisen å betale på SlemFlirt.com er opprørende.og jeg sier ikke bare dette fordi dette nettstedet er en bløff, det er fordi hvis det var et ekte nettsted, ville det også virket som en skandale for meg. Prisen per melding er mellom 11 og 20 kroner nok studiepoengene vi tilegner oss. Det skal ikke legges til at etter å ha bevist at SlemFlirt er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min ærlige mening av SlemFlirt

På slutten av min anmeldelse av SlemFlirt tror jeg ikke jeg kan si så mye mer om SlemFlirt.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å kjøpe kreditt eller til og med registrere deg, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tid. Mitt tips er at hvis du er ute etter å møte ekte mennesker, besøk noen av nettstedene jeg anbefaler.Jeg har prøvd dem alle, og jeg kan forsikre deg om at menneskene inni ikke er falske, du kan ikke bo hos dem, eller det er kanskje ikke folk i byen din, men dette er noe som kan skje, det som er klart er at de kommer ikke til å lure deg med profiler opprettet av dem, noe som skjer i dag hos SlemFlirt.

SlemFlirt meninger fra andre mennesker

Jeg er ikke den eneste personen som tror at SlemFlirt er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som andre har lagt igjen på trustpiloten flott side for å se meninger fra noen selskaper. Hvis du snakker engelsk her kan du se evalueringen av Scamadiviser.

Hvis du som min mening om SlemFlirt.com og du vil hjelpe andre, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet på slutten. Takket være din mening kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for SlemFlirt-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *