Svindel hookeportalen

Hva synes jeg om Hookeportalen.com

Hookeportalen.com prøver å se ut som en pålitelig side. Det bekrefter at det vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne artikkelen med å fortelle deg at dette ikke kommer til å skje Hookeportalen.com er en svindel. En datingside designet av InterMaxGroup AG med bare ett mål, prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette ikke kan være det? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å bite meg i tunga. Hookeportalen er en svindel og jeg forklarer hva de gjør.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer Hookeportalen.com?

Selv om jeg mener at Hookeportalen er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettsidene deres. Jeg vil ikke at noen av dere skal slutte å visualisere i detalj driften av Hookeportalen.com, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange ting som ikke er normale, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, men de ser ikke ut som det.

For å få tilgang til nettsiden deres, må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, bosted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, takket være dette vil du kunne validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket bør jeg begynne å anbefale deg og gi deg veiledning for å fullføre en attraktiv profil å flørte inn hookeportalen men dette er ikke nødvendig.

Men InterMaxGroup AG eier av Hookeportalen Han har laget en overraskelse til oss med mange jenter som ønsker å møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, og du vil se hvordan hundrevis av jenter begynner å chatte med deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen. Hookeportalen.com har en plan for å rive deg av og den starter på dette prispunktet.

Hvordan river Hookeportalen oss av?

Metoden som brukes av Hookeportalen for å svindle er enkel, men effektiv. Alle brukerne som vises på nettsiden deres er opprettet av InterMaxGroup AG, målet er veldig enkelt, å gi bildet av at nettet har mange kvinner som du kan chatte med og møte senere, jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Bildene av jentene er vanligvis samlet fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Jeg anbefaler deg at hvis du er i tvil om en jente som har en profil som er oppfunnet, bør du kopiere bildet og sende det gjennom et omvendt bildenettsted, fra mitt synspunkt er det beste yandex.

hooke portalen falske profiler
Bildet av denne jenta er snudd, og de ønsker å fremstille henne som en kvinne bosatt i Arendal.

falske profiler hookeportalen

Nå som du vet at profilene til jentene på Hookeportalen.com er falske, la oss gå til meldingene. Hvis det er ditt første besøk på en datingside, kan du tenke at det er normalt at hundrevis og hundrevis av meldinger sendes til deg uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker ekte datingnettsteder, som f.eks. Ashley madison (min mening om ashley madison), vi er klare på at for å oppnå noe er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for andre mennesker, vel, dette skjer ikke. Denne falske dating-nettsiden kommer til å bombardere deg med dusinvis av meldinger og risqué liker at det eneste de søker for å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på disse meldingene vil du må kjøpe kredittene dine. Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster Hookeportalen.com?

Prisen på Hookeportalen.com er opprørende og jeg sier ikke bare dette fordi dette nettstedet er en bløff, selv om vi hadde å gjøre med et ekte nettsted ville det også virke for mye for meg. Prisen per melding er mellom 11 og 20 kroner nok avhengig av kredittene du kjøper. Etter å ha bevist at Hookeportalen er en svindel, oppfordrer jeg deg selvsagt ikke til å kjøpe en myntpakke.

Min ærlige mening om Hookeportalen.com

Her slutter min anmeldelse av Hookeportalen.com Jeg tror det er veldig lite å legge til min mening Hookeportalen. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å anskaffe mynter eller registrere seg, det eneste du skal gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt siste råd er at hvis du vil flørte med ekte mennesker, besøk en av nettsidene jeg anbefaler. alle har blitt brukt, og jeg kan forsikre deg om at jentene som er inne er ekte, det kan hende du ikke kommer overens med dem, eller det er kanskje ikke kvinner i ditt område, men dette er allerede normalt, noe som er klart. at de ikke kommer til å lure deg med profiler laget av dem, som er det som skjer i dag i Hookeportalen.

Hookeportalen.com meninger til andre mennesker

Jeg er ikke den eneste som sier at Hookeportalen er en svindel. Her kan du lese kommentarene som andre har lagt igjen på trustpiloten fantastisk side for å se meninger fra noen selskaper. Hvis du forstår engelsk her er anmeldelsen av ScamAdviser.

Hvis du min mening om Hookeportalen har vært nyttig og du vil være til hjelp, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for Hookeportalen-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *