Svindel ungsoker

Hva tror jeg UngSøker.com

UngSøker.com prøver å se ut som et pålitelig sted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne gjennomgangen og gjøre det klart at dette ikke kommer til å skje UngSøker.com er en svindel. En webside opprettet av Paidwings AG med et enkelt formål prøv å lure deg ut av alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å la noe stå ubesvart. UngSøker er en svindel og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer UngSøker.com?

Selv om jeg med sikkerhet vet at UngSøker er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan nettportalen fungerer. Jeg vil ikke at noen leser av nettet skal stå igjen uten å visualisere driften av UngSøker.com i detalj, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som ikke er normale, disse nettsidene prøver å kopiere pålitelig datingsider, vil du se at de ikke har noe å gjøre.

For å få tilgang til nettsiden deres, må du registrere deg gratis, angi visse grunnleggende opplysninger som kjønn, bosted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, takket være dette kan du validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale og gi tips for å fullføre en god profil. å møte folk i UngSøker men dette er ikke nødvendig.

Men Paidwings AG eier av UngSøker han vil at vi skal være fornøyde med mange kvinner som vil snakke med oss. Du har tilgang til nettet for første gang, og du vil se hvordan hundrevis av kvinner begynner å snakke med deg uten å laste opp profilbildet deres. UngSøker.com har en idé om å stjele fra deg og starte allerede nå.

Hvordan lurer UngSøker oss?

Metoden UngSøker bruker for å svindle er enkel, men effektiv. Hver og en av jentene som vises på nettet er laget av Paidwings AG, deres oppdrag er veldig enkelt, å gi bildet som siden er full av jenter å chatte med og møte opp med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Jentenes bilder er vanligvis samlet fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om en profil ikke er sann, kopier bildet og send det gjennom et omvendt bildenettsted, for meg er det beste yandex.

Når vi med sikkerhet vet at profilene til jentene på UngSøker.com er opprettet av eierne av nettstedet, går vi videre til meldingene. Hvis dette er den første datingsiden du besøker, tenker du kanskje at det er normalt at de sender deg hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker datingnettsteder som fungerer, som f.eks. ashley madison (her kan du se min ærlige mening), vi er klare på at for å møte andre mennesker er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for andre mennesker, vel, dette skjer ikke. Disse nettsidene kommer til å bombardere deg med dusinvis og hundrevis av risikable meldinger som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her de tjener penger med denne svindelen, hvis du vil svare på meldingene du må kjøpe myntene deres. Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster UngSøker.com?

Prisen på UngSøker.com er opprørendeog ikke bare fordi vi står overfor en hoax, selv om vi sto overfor en ekte side ville det også virket som mye for meg. Prisen per melding er rundt 12 Nok og 25kr avhengig av kredittene du kjøper. Uten tvil, etter å ha bevist at UngSøker er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen kredittpakke.

Min ærlige mening fra UngSoker.com

Her slutter min anmeldelse av UngSøker.com Jeg tror ikke jeg kan legge til så mye mer om UngSøker.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller kjøpe mynter til noen, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt råd er at hvis du vil møte ekte mennesker, besøk en av nettsidene jeg anbefaler.alle av dem har blitt brukt, og jeg forsikrer deg om at kvinnene som er inne er ekte, du kan ikke bo hos dem, eller det kan ikke være folk i byen din, men dette er allerede normalt, det jeg kan forsikre deg om er at du vil ikke bli svindlet med falske profiler, som for tiden skjer på UngSøker.com.

UngSøker.coms meninger fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som sier at UngSøker er en svindel. Her kan du se anmeldelser som andre har lagt igjen på trustpiloten fantastisk nettside for å se ekte meninger fra selskaper. Hvis du forstår engelsk her er evalueringen av ScamAdviser.

Hvis du jeg har hjulpet min mening av UngSøker og ønsker å hjelpe, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarfeltet på slutten. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for UngSøker.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *