Er VilDuOgsa.com ekte? Selvfølgelig ikke!

VilDuOgsa.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må denne artikkelen begynne med å fortelle deg at dette ikke kommer til å skje. VilDuOgsa.com er en svindel. en nettside laget av Midsummer Online B.V. med ett mål, prøv å stjele så mye penger som mulig Tror du dette ikke kan være? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å bite meg i tunga. VilDuOgsa er en svindel og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer VilDuOgsa.com?

Selv om jeg vet at VilDuOgsa er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi kan bruke nettstedet. Jeg vil ikke at noen av dere skal sitte igjen uten å se hvordan VilDuOgsa.com fungerer i detalj, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange ting som vekker oppmerksomhet til det verre, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, kommer du til å se at de ikke ser like ut.

For å få tilgang til nettsiden deres må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, plassering, alder, seksuell legning og e-post, når du er ferdig, vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale deg og gi råd slik at du fullfører en god profil. å møte folk i VilDuOgsa men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av VilDuOgsa han vil overraske oss med mange kvinner som er villige til å snakke med oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av kvinner begynner å snakke med deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen. VilDuOgsa.com har en idé om å rive deg av og begynne akkurat nå.

Hvordan lurer VilDuOgsa oss?

Metoden som VilDuOgsa bruker for å svindle er enkel, men ser ut til å være effektiv. Alle jentene du ser på nettsiden deres er laget av Midsummer Online BV, deres mål er veldig enkelt, å gi et bilde av at nettet er fullt av brukere som du kan snakke med og ha et møte med senere, jeg skal gi deg beskjed om at dette er umulig. Bilder av kvinner kopieres ofte fra amatørpornosider, russiske sosiale nettverk, instagramprofiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om at en kvinne har en falsk profil, er det fordi kopier bildet og sende det gjennom et hvilket som helst omvendt bildeverktøy, mitt råd er at du kan prøve med Google.

Når vi har bevis på at profilene til brukerne av VilDuOgsa.com er opprettet av eierne av nettstedet, går vi videre til meldingene. Hvis det er første gang du er på en datingside, tror du kanskje at det er normalt å motta hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som vet hvordan datingnettsteder fungerer, som det er. ashley madison (her kan du se min ærlige mening), vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for andre mennesker, vel, dette skjer ikke. Denne siden kommer til å bombardere deg med dusinvis av meldinger og prangende blunk som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene du skal ha å kjøpe kredittene deres. Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster VilDuOgsa.com?

Prisen å betale i VilDuOgsa.com er veldig dyrog jeg sier ikke bare dette fordi denne siden er en svindel, selv om det var et ekte nettsted ville det også virke noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er mellom 12 Nok og 20 nok Dette varierer i henhold til kredittene vi kjøper. Det er åpenbart at etter å ha lagt igjen bevis for at VilDuOgsa er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min faktiske mening av VilDuOgsa

Det er her min anmeldelse av VilDuOgsa slutter.Jeg synes det er veldig lite å legge til min mening om VilDuOgsa. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å registrere seg eller kjøpe mynter, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt forslag er at hvis du vil møte folk med dine likes, kan du besøke nettsidene jeg anbefaleralle av dem har blitt brukt og jeg forsikrer deg om at kvinnene inni er ekte, du møter dem kanskje ikke, eller det er kanskje ikke folk i området ditt, men dette er noe som kan skje, det jeg kan forsikre deg om er at det vil ikke De vil lure deg med fiktive profiler, som er det som skjer i dag på VilDuOgsa.com.

VilDuOgsa andres meninger

Jeg er ikke den eneste som mener at VilDuOgsa er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som andre har lagt igjen på trustpiloten fantastisk side for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du kan engelsk her er anmeldelsen av scamadviser.com.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening av VilDuOgsa og du vil gjerne være til hjelp, jeg vil gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for VilDuOgsa-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *