Svindel norgedate

Hva synes jeg om NorgeDate.net

NorgeDate.net prøver å se ut som et pålitelig sted. Det står at det vil hjelpe deg med å finne partneren du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å fortelle deg at dette ikke kommer til å skje NorgeDate.net er en svindel. En webside designet av Paidwings AG med bare ett mål, prøv å svindle alle pengene dine Tror du dette er umulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å bite meg i tungen. NorgeDate er en svindel og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer NorgeDate.net?

Selv om jeg med sikkerhet vet at NorgeDate er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettsidene deres. Jeg vil ikke at noen leser av nettet skal stå uten å observere i detalj hvordan NorgeDate.net fungerer, hvis du lærer deg å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som ikke er normalt, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelig dating nettsteder, vil du se at de ikke ser like ut.

For å få tilgang til plattformen, må du registrere deg gratis, angi visse grunnleggende opplysninger som kjønn, sted, alder, seksuell legning og e-post, takket være dette vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket bør jeg begynne å anbefale og gi deg veiledning slik at du fullfører en god profil. å flørte inn NorgeDate men dette er ikke nødvendig.

Men Paidwings AG eier av NorgeDate Han har forberedt en overraskelse for oss med mange kvinner som ønsker å møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å chatte med deg uten å laste opp profilbildet deres. NorgeDate.net har en plan for å rive deg av og den starter nå.

Hvordan lurer NorgeDate oss?

Metoden som NorgeDate bruker for å svindle er veldig enkel, men den fungerer for dem. Hver og en av brukerne som vises på nettstedet er laget av Paidwings AG, deres mål er veldig enkelt, å gi bildet som siden har mange brukere å snakke med og møte opp med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Fotografiene av kvinner er vant til å kopiere fra amatørpornosider, latinske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om at en kvinne har en falsk profil, kopier bildet og send det gjennom en nettside med omvendt bilde. Mitt råd er at du kan prøve med yandex.

Når vi vet at profilene til jentene på NorgeDate.net er opprettet av eierne av nettsiden, går vi videre til meldingene. Hvis det er ditt første besøk på en datingside, kan du tenke at det er normalt at de sender deg hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har brukt ekte datingnettsteder, som f.eks. ashley madison (her kan du se min ærlige mening), vi er tydelige på at for å møte andre jenter er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for kvinner, dette skjer ikke hos NorgeDate. Denne nettsiden vil sende dusinvis og dusinvis av meldinger som grenser til erotikk at det eneste de prøver å få oppmerksomheten din til får deg til å ville svare, og det er her de tjener penger med denne svindelen, hvis du vil svare på meldingene vil du må kjøpe myntene deres. Og jeg advarer deg om at de er dyre.

Hvor mye koster NorgeDate.net?

Kostnaden for NorgeDate.net er dyr, veldig dyrog jeg sier ikke bare dette fordi denne siden er en svindel, selv om vi hadde å gjøre med en ekte side ville det også virke som mye for meg. Prisen per melding er rundt 13 NOK og 40kr kredittene du kjøper. Etter å ha bevist at NorgeDate.net er en svindel, anbefaler jeg selvsagt ikke å kjøpe noen kredittpakke.

Min ærlige mening om NorgeDate.net

Her slutter min anmeldelse av NorgeDate.net Jeg tror ikke jeg kan legge til så mye mer om NorgeDate.net. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å anskaffe mynter eller til og med registrere seg, det som vil skje på denne nettsiden er at du vil kaste bort tid. Mitt tips er at hvis du er ute etter å møte ekte mennesker, besøk nettsidene jeg anbefalerJeg har brukt dem alle, og jeg forsikrer deg om at jentene inni er ekte, du kan ikke bo hos dem, eller det er kanskje ikke folk i byen din, men det er opp til deg, det jeg kan forsikre deg om er at det er ikke vil de lure deg med falske profiler, som er det som skjer i dag på NorgeDate.net.

NorgeDate.net andres meninger

Jeg er ikke den eneste som hevder at NorgeDate er en svindel. Her kan du se anmeldelser som andre brukere har lagt igjen på trustpiloten av de beste sidene for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du kan engelsk her kan du se evalueringen av svindelrådgiver.

Hvis du liker min mening om NorgeDate.net og du ønsker å hjelpe andre, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din mening kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for NorgeDate-svindel.

Similar Posts

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *