Svindel tidforkos

Er TidForKos.com en svindel? Min mening sier ja

TidForKos.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

tidfokos falsk profil

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Dessverre må denne anmeldelsen begynne med å gjøre det klart at dette ikke kommer til å skje TidForKos.com er en svindel. En datingside designet av Midsummer Online BV med ett formål, prøv å lure deg ut av alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å bite meg i tungen. TidForKos er en svindel og her skal vi se hvordan de gjør det.

Hvordan fungerer TidForKos.com?

Selv om jeg med sikkerhet vet at TidForKos er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettsidene deres. Jeg vil ikke at noen skal sitte igjen uten å se detaljene hvordan virker det TidForKos.com, hvis du lærer å bruke det riktig, vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg dårlig oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, de har dessverre ingenting med det å gjøre.

For å få tilgang til TidForKos må du registrere deg gratis, legge inn visse grunnleggende opplysninger som kjønn, fødselssted, fødselsdato, seksuell legning og post, når du er ferdig kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale og gi tips slik at du fullfører en attraktiv profil å møte folk i TidForKos men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av TidForKos Han vil overraske oss med mange kvinner som er ivrige etter å møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av kvinner begynner å snakke til deg uten å fylle ut informasjonen eller bildet ditt. TidForKos.com har et mål om å lure deg, og det starter akkurat nå.

Hvordan lurer TidForKos oss?

Systemet som TidForKos bruker for å svindle er enkelt, men effektivt. Hver og en av kvinnene du ser på nettsiden deres er laget av Midsummer Online BV, deres oppdrag er veldig enkelt, å late som om nettet er fullt av kvinner å snakke med og ha et møte eller date senere, men du legger allerede merke til at dette er umulig. Kvinnenes fotografier er vanligvis samlet fra amatørpornosider, østlige sosiale nettverk, instagramprofiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om at en kvinne har en profil som er oppfunnet, kopier bildet og send det gjennom et omvendt bildeverktøy, kan du prøve med yandex.

Nå som du vet at profilene til brukerne av TidForKos.com er opprettet av eierne av nettet, la oss se chattene de sender oss. Hvis det er ditt første besøk på en dating-nettside, kan du tenke at det er normalt at de sender deg hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har brukt ekte dating-nettsteder, som f.eks. Ashley madison (min mening om ashley madison) , vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å lage en attraktiv profil for jenter, vel, dette skjer ikke. Disse nettsidene vil bombardere deg med dusinvis og dusinvis av meldinger, og jeg liker dem som grenser til erotikk, at det eneste de søker for å fange oppmerksomheten din slik at du vil svare, og her hvor svindelen begynner, hvis du vil svare på meldinger du må kjøpe kredittene dine. Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster TidForKos.com?

Prisen på TidForKos.com er opprørende og jeg sier ikke bare dette fordi denne siden er en svindel, hvis dette var et ekte nettsted ville det også virket noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er mellom 16 Nok og 25kr kredittene du kjøper. Det er åpenbart at etter å ha demonstrert at TidForKos.com er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min mening om TidForKos

På slutten av min TidForKos.com-anmeldelse tror jeg det er veldig lite å legge til i min TidForKos.com-anmeldelse. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller anskaffe mynter til noen, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt forslag er at hvis du vil flørte med folk som du liker, besøk nettsidene jeg anbefaler Jeg har prøvd dem alle, og jeg kan forsikre deg om at menneskene inni er ekte, du kan ikke flørte med dem, eller det er kanskje ikke kvinner i byen din, men det er opp til deg, det jeg kan forsikre deg om er at de vil ikke lure deg med profiler opprettet av dem, som er det som skjer i dag på TidForKos.

TidForKos meninger fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som mener TidForKos.com er en svindel. Her kan du se anmeldelser som andre har lagt igjen på trustpilot en av de beste sidene for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du forstår engelsk her kan du se anmeldelsen av Scamadiviser.

Hvis du min mening om TidForKos.com har vært nyttig og du ønsker å hjelpe andre, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere ikke blir ofre for TidForKos-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *