Hva med SnapDate.no

SnapDate.no ikke å se ut som et pålitelig sted. Det står at det vil hjelpe deg å finne partneren du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

De innrømmer selv at de har falske profiler i bunnteksten.
De innrømmer selv at de har falske profiler i bunnteksten.

Dessverre må du starte dette innlegget med å fortelle deg at dette ikke kommer til å skje SnapDate er ikke en svindel. En webside designet av BD Technologies AG med ett formål, prøv å lure deg ut av alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å bite meg i tunga. SnapDate er en bløff, og jeg skal forklare hva de gjør.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer SnapDate.no?

Selv om jeg vet at SnapDate er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan nettstedet fungerer. Jeg vil ikke at noen leser av nettet skal unnlate å se hvordan SnapDate fungerer i detalj Nei, hvis du lærer deg å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som vekker oppmerksomhet til det verre, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider Dessverre er de ikke like.

For å få tilgang til nettsiden deres, må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, fødselssted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, takket være dette vil du kunne validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Herfra bør jeg begynne å anbefale deg og tilby veiledning for å fullføre en attraktiv profil å flørte inn SnapDate men dette er ikke nødvendig.

Men BD Technologies AG eier av SnapDate Han vil overraske oss med mange kvinner som er ivrige etter å møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av jenter begynner å skrive til deg uten å fylle ut informasjonen eller bildet ditt. SnapDate.no har et mål om å lure deg og starte allerede nå.

Hvordan lurer SnapDate oss?

Metoden som SnapDate bruker for å svindle er veldig enkel, men den fungerer for dem. Alle brukerne du ser på nettstedet er opprettet av BD Technologies AG, deres mål er veldig enkelt, å få det til å se ut som om nettstedet er fullt av kvinner som du kan chatte og møtes med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette er ikke mulig.. Bildene av kvinnene er vanligvis tatt fra amatørpornosider, Latina sosiale nettverk, instagramprofiler. Mitt råd er at hvis du er i tvil om en profil er falsk, kopier bildet og send det gjennom en hvilken som helst nettside med omvendt bilde. Mitt råd er at du kan prøve med Google.

Nå som vi vet at profilene til SnapDate.no-brukere er opprettet av eierne av nettet, la oss gå til meldingene. Hvis det er første gang du er på en datingside, tenker du kanskje at det er normalt å motta hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har brukt ekte datingnettsteder, som f.eks. ashley madison nettsted, vi er klare på at for å oppnå noe er det nødvendig å dedikere tid til å skape en attraktiv profil for kvinner, vel, dette skjer ikke. Dette falske datingnettstedet kommer til å bombardere deg med dusinvis og hundrevis av risikable meldinger som bare søker å fange oppmerksomheten din slik at du ønsker å svare, og her er den økonomiske fordelen med denne svindelen, hvis du vil svare på meldingene du vil måtte betale. Og jeg kan fortelle deg at de ikke er billige i det hele tatt.

Hvor mye koster SnapDate.no?

Prisen å betale i SnapDate.no er opprørendeog ikke bare fordi denne nettsiden er en svindel, hvis dette var et ekte nettsted ville det også virke noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er mellom 11 og 35 kronerkr avhengig av kredittene vi kjøper. Det er åpenbart at etter å ha bevist at SnapDate er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen myntpakke.

Min mening om SnapDate

Det er her vurderingen min av SnapDate slutter. For meg virker det som om det er veldig lite å legge til min SnapDate-oppfatning. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å skaffe seg kreditter eller til og med registrere seg, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tid. Mitt forslag er at hvis du vil møte ekte mennesker, besøk en av nettsidene jeg anbefaler.alle av dem har blitt brukt, og jeg forsikrer deg om at kvinnene som er inne ikke er falske, du kan ikke flørte med dem, eller det er ingen kvinner i byen din, men dette er allerede normalt, det som er klart er at de vant Ikke lure deg med falske profiler, det er det som skjer i dag på SnapDate.

SnapDate.no anmeldelser av andre personer

Jeg er ikke den eneste som sier at SnapDate er en svindel. Her kan du lese kommentarene fra andre brukere på trustpiloten av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du forstår engelsk her er evalueringen av scamadviser.com.

Hvis du min mening om SnapDate har vært nyttig og du vil hjelpe andre, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet nedenfor. Takket være din mening kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for SnapDate.no-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *