romantikk for to svindel

Er RomantikkForTo.com en svindel? Min anmeldelse sier ja

RomantikkForTo.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det står at det vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte. Dette nettstedet er fullt av falske profiler, og vi er ikke de eneste som sier det, de advarer oss selv i bunnteksten om at profilene med et hjerte er fiktive, og jeg forsikrer deg om at alle kvinnene du ser på nettstedet har et hjerte. Jeg legger igjen et skjermbilde nedenfor med beviset.

falske profiler

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å fortelle deg at dette ikke vil skje RomantikkForTo.com er en svindel. En datingside laget av Midsummer Online B.V. med ett formål, prøv å svindle alle pengene dine Tror du dette ikke kan være? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å legge igjen noe i pipelinen. RomantikkForTo er en svindel, og jeg skal forklare hvordan de gjør det.

Hvordan fungerer RomantikkForTo.com?

Selv om jeg mener at RomantikkForTo er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi kan bruke nettsidene deres. Jeg vil ikke at noen av dere skal bli stående uten å observere detaljene hvordan virker det RomantikkForTo.com, hvis du lærer å bruke det riktig, vil du se at det er mange alternativer som tiltrekker seg oppmerksomhet for dårlig, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, du vil se at de ikke har noe med det å gjøre.

For å få tilgang til plattformen må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, fødselssted, fødselsdato og e-post, når du er ferdig, vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket bør jeg begynne å anbefale deg og gi tips for å fullføre en god profil. å flørte inn romantikkForTo men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av RomantikkForTo Han har laget en overraskelse til oss med mange jenter som vil snakke med oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av jenter begynner å chatte med deg uten å fylle ut informasjonen eller bildet ditt. RomantikkForTo.com har et mål om å stjele fra deg, og det starter nå.

Hvordan svindler RomantikkForTo oss?

Metoden som brukes av RomantikkForTo for å svindle er veldig enkel, men den ser ut til å fungere for dem. Hver og en av kvinnene du ser på nettet er laget av Midsummer Online BV, deres mål er veldig enkelt, å se ut som at nettet har mange kvinner som du kan chatte med og ha et møte eller date med senere, jeg lar du vet at dette ikke er mulig. Jentenes bilder brukes til å stjele fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, instagramprofiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om at en kvinne har en profil som ikke stemmer, er det det kopier bildet og sende det gjennom et omvendt bildeverktøy, mitt råd er at du kan prøve med yandex.

Når vi vet at profilene til kvinnene på RomantikkForTo.com er fabrikkerte, går vi videre til meldingene vi mottar. Hvis det er første gang du er på en datingside, tror du kanskje at det er normalt at de sender deg hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker ekte datingnettsteder, som det er. ashley madison (her kan du se min fulle mening), vi er tydelige på at for å møte andre kvinner er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for kvinner, dette skjer ikke i RomantikkForTo. Dette falske datingnettstedet vil sende deg hundrevis og hundrevis av risikable meldinger som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her den økonomiske fordelen med denne svindelen er, hvis du vil svare på disse meldingene vil du ha å betale. Og jeg regner allerede med at de absolutt ikke har noe billig.

Hvor mye koster RomantikkForTo.com?

Kostnaden for RomantikkForTo.com er opprørendeog jeg sier ikke bare dette fordi dette nettstedet er en svindel, selv om vi hadde å gjøre med et ekte nettsted, ville det også virke for mye for meg. Prisen per melding er rundt 11 nok og 35kr myntene vi kjøper. Uten tvil, etter å ha demonstrert at RomantikkForTo.com er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min ærlige mening om RomantikkForTo.com

På slutten av min anmeldelse av RomantikkForTo.com tror jeg at jeg ikke kan si så mye mer om RomantikkForTo. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller kjøpe mynter til noen, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tid. Mitt tips er at hvis du vil flørte med ekte mennesker, besøk noen av nettsidene jeg anbefaler.alle av dem har blitt brukt, og jeg forsikrer deg om at menneskene som er inni er ekte, du kan ikke flørte med dem, eller det kan ikke være folk i ditt område, men det er opp til deg, det som er klart er at de kommer ikke til å lure folk med falske profiler, noe som skjer i dag på RomantikkForTo.com.

Meninger RomantikkForTo av andre mennesker

Jeg er ikke den eneste som hevder at RomantikkForTo.com er en svindel. Her kan du se anmeldelser som andre har lagt igjen på trustpiloten flott side for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du forstår engelsk her kan du se evalueringen av scamadviser.com.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om RomantikkForTo.com og du vil gjerne hjelpe andre, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet på slutten. Takket være din mening kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for RomantikkForTo.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *