Svindel kosoglek

Hva synes jeg om KosOgLek.com

KosOgLek.com prøver å se ut som et pålitelig sted. Den bekrefter at den vil hjelpe deg med å finne partneren du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med. KosOgLek er fullt av falske profiler, og vi er ikke de eneste som sier det, de advarer oss selv i bunnteksten om at profilene med et hjerte er fiktive, og jeg forsikrer deg om at alle kvinnene du ser på nettstedet har et hjerte.

falske profiler kosoglek.com
til ingens overraskelse Alle profiler har hjerter

Dessverre må du starte dette innlegget med å fortelle deg at dette ikke vil skje KosOgLek.com er en svindel. en nettside laget av Midsummer Online B.V. med ett formål, prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å bite meg i tungen. KosOgLek er en svindel og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer KosOgLek.com?

Selv om jeg med sikkerhet vet at KosOgLek er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi kan bruke nettportalen. Jeg vil ikke at noen av dere skal slutte å observere i detalj hvordan KosOgLek.com fungerer, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange alternativer som ikke er normale, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, du vil se at de ikke ligner

For å få tilgang til KosOgLek, må du registrere deg gratis, angi visse grunnleggende opplysninger som kjønn, bosted, fødselsdato og e-post, takket være dette vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale og gi deg veiledning slik at du fullfører en god profil. å flørte inn KosOgLek men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av KosOgLek Det vil overraske oss med mange kvinner som vil snakke med oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av jenter begynner å skrive til deg uten å fylle ut informasjonen eller bildet ditt. KosOgLek.com har en plan for å lure deg, og den starter på dette prisøyeblikket.

Hvordan river KosOgLek oss av?

Metoden KosOgLek bruker for å svindle er enkel, men den fungerer for dem. Alle brukerne som vises på nettet er opprettet av Midsummer Online BV, målet er veldig enkelt, å se at siden har mange kvinner som du kan snakke med og ha en date eller et møte med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Kvinnenes bilder er vanligvis samlet fra amatørpornosider, Latina sosiale nettverk, instagramprofiler. Jeg råder deg til at hvis du er i tvil om at en kvinne har en profil som ikke er sann, så er det det kopier bildet og du sender den gjennom en nettside med omvendt bilde, den som fungerer best er den fra yandex.

Nå som det er klart at profilene til KosOgLek.com er opprettet av eierne av nettet, la oss gå til meldingene. Hvis det er den første datingsiden du ser, tenker du kanskje at det er normalt at du mottar hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som vet hvordan ekte datingnettsteder fungerer, som f.eks. ashley madison nettsted, vi er tydelige på at for å møte andre jenter er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for kvinner, dette skjer ikke i KosOgLek. Disse nettsidene vil bombardere deg med hundrevis av meldinger og blunk som grenser til erotikk som kun søker å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene må du betale . Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster KosOgLek.com?

Prisen på KosOgLek.com er veldig dyr og jeg sier ikke bare dette fordi denne nettsiden er en svindel, hvis dette var et ekte nettsted ville det også virke noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er mellom 13 og 20 kroner nok avhengig av kredittene vi kjøper. Uten tvil, etter å ha gitt bevis for at KosOgLek.com er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min ærlige mening om KosOgLek.com

På slutten av min anmeldelse av KosOgLek tror jeg ikke jeg kan legge til mye mer om KosOgLek. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller skaffe kreditt til noen, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt siste råd er at hvis du ønsker å møte ekte mennesker, kan du besøke en av nettsidene jeg anbefaler. Jeg har prøvd dem alle, og jeg forsikrer deg om at kvinnene inni er ekte, du kommer kanskje ikke overens med disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i byen din, men dette er noe som kan skje, det som er klart er at de vil ikke lure deg med profiler opprettet av dem, som er det som skjer i dag på KosOgLek.com.

Meninger KosOgLek fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som mener at KosOgLek er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som andre har lagt igjen på trustpilot en av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du forstår engelsk her kan du se anmeldelsen av Scamadiviser.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om KosOgLek.com og du vil hjelpe andre, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarfeltet på slutten. Takket være din mening kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for KosOgLek-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *