Svindel nyflings

Min mening om NyFling.com

NyFling.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Han sier at det vil hjelpe deg å finne partneren du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må vi starte dette innlegget med å fortelle deg at dette ikke kommer til å skje. NyFling.com er en svindel. En webside laget av Midsummer Online B.V. med ett formål, prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette ikke kan være det? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å legge igjen noe i pipelinen. NyFling er en bløff, og jeg skal forklare hvorfor.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Før vi fortsetter med gjennomgangen, vil vi gjerne gi deg et skjermbilde med en liten tekst som vi kan lese nederst på siden. Hvis du leser den delen som er merket med gult, forteller det oss at vi helt klart står overfor en svindel.

nyfling falske profiler

Hvordan fungerer NyFling.com?

Selv om det er sikkert at NyFling er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi kan bruke nettportalen. Jeg vil ikke at noen av dere skal sitte igjen uten å visualisere i detalj hvordan NyFling.com fungerer, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange alternativer som ikke er normale, disse nettsidene prøver å kopiere pålitelige datingsider , vil du se at de ikke er like.

For å få tilgang til nettsiden deres, må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, bosted, alder, seksuell legning og e-post. Når du er ferdig, kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket bør du begynne å anbefale og tilby veiledning slik at du fullfører en god profil å flørte inn nyfling men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av NyFling han vil overraske oss med mange kvinner som er villige til å snakke med oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å skrive til deg uten å laste opp profilbildet ditt ennå. NyFling.com har en plan for å lure deg, og den starter nå.

Hvordan lurer NyFling oss?

Metoden som brukes av NyFling for å svindle er enkel, men effektiv. Hver og en av brukerne du ser på nettsiden er laget av Midsummer Online BV, dens oppgave er veldig enkel, å gi bildet av at nettet er fullt av brukere som de kan snakke med og ha et møte eller et møte med senere avtale, men jeg advarer deg allerede om at dette ikke er mulig. Bildene av jentene er vanligvis kopiert fra amatørpornosider, Latina sosiale nettverk, instagramprofiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om en profil er falsk, er det det kopier bildet og du passerer det gjennom et hvilket som helst nett av omvendt bilde, for meg er den som er best Google.

Når vi har beviset på at NyFling.com-profilene er opprettet av eierne av nettstedet, skal vi fokusere på meldingene de sender oss. Hvis dette er den første datingsiden du besøker, tenker du kanskje at det er normalt at de sender deg hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har brukt datingnettsteder som fungerer, som f.eks. ashley madison nettsted, vi er tydelige på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for andre mennesker, dette skjer ikke i NyFling. Dette falske datingnettstedet vil sende hundrevis og dusinvis av meldinger og likes som grenser til erotikk som bare søker å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og her er den økonomiske fordelen med denne svindelen, hvis du vil svare på meldinger du må betale. Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster NyFling.com?

Prisen å betale på NyFling.com er opprørende.og ikke bare fordi vi har å gjøre med en bløff, hvis dette var en ekte side ville det også virket som en skandale for meg. Prisen per melding er rundt 11 nok og 35kr Dette varierer avhengig av myntene vi anskaffer. Det sier seg selv at etter å ha bevist at NyFling er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min virkelige mening om NyFling.com

På slutten av min NyFling.com-anmeldelse tror jeg ikke jeg kan legge til mye mer om NyFling. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å kjøpe mynter eller registrere seg, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt tips er at hvis du er ute etter å flørte med ekte mennesker, besøk nettsidene jeg anbefaleralle av dem har blitt brukt, og jeg kan forsikre deg om at menneskene inni er ekte, du kan ikke bo hos disse menneskene, eller det kan ikke være folk i byen din, men dette er noe som kan skje, det kan jeg forsikre deg om er at de ikke vil lure deg med profiler opprettet av dem, noe som for tiden skjer på NyFling.com.

NyFling.com anmeldelser fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som mener at NyFling.com er en svindel. Her kan du lese kommentarene som andre har lagt igjen på trustpiloten av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du kan engelsk her er evalueringen av scamadviser.com.

Hvis du Jeg har hjulpet min anmeldelse av NyFling.com og du ønsker å hjelpe andre, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for NyFling-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *