Ektekos svindel

Anmeldelser EkteKos.com

EkteKos.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Vi må dessverre starte dette innlegget med å fortelle deg at dette ikke vil skje EkteKos.com er en svindel. En datingside laget av Midsummer Online B.V. med ett mål, prøv å lure deg så mye penger som mulig Tror du dette ikke kan være det? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å bite meg i tungen. EkteKos er en svindel og jeg skal forklare hva de gjør.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  
ektekos profilene fiktive
Her kan du se hvordan de selv erkjenner at de har fiktive profiler.

Hvordan fungerer EkteKos.com?

Selv om jeg med sikkerhet vet at EkteKos er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan vi kan bruke nettportalen. Jeg vil ikke at noen lesere av nettet skal slutte å se detaljene hvordan virker det EkteKos.com, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange alternativer som ikke er normale, disse nettsidene prøver å kopiere pålitelige datingsider, men de ser ikke like ut.

For å få tilgang til EkteKos, må du registrere deg gratis, legge inn viss generell informasjon som kjønn, sted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, når du er ferdig kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Herfra vil jeg begynne å anbefale deg og gi veiledning for å fullføre en god profil å møte folk i ektekos men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av EkteKos Han har laget en overraskelse til oss med mange jenter som er ivrige etter å møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av jenter begynner å chatte med deg uten å laste opp profilbildet deres. EkteKos.com har en idé om å lure deg og begynne nå.

Hvordan lurer EkteKos oss?

Systemet som EkteKos bruker for å svindle er enkelt, men effektivt. Alle jentene du ser på nettet er skapt av Midsummer Online BV, deres oppdrag er veldig enkelt, å late som om nettsiden er full av jenter som du kan chatte og møte med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette ikke er mulig. Bildene av kvinner er vant til å kopiere fra amatørpornosider, russiske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Jeg råder deg til at hvis du er i tvil om en profil ikke er sann, kopier bildet og send det gjennom en nettside med omvendt bilde. Mitt råd er at du kan prøve med Google.

Når vi vet at EkteKos.com-profilene er falske, vil vi se chattene de sender oss. Hvis det er første gang du er på en datingside, tror du kanskje at det er normalt at de sender deg hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker ekte datingnettsteder, som det er. ashley madison (her kan du lese mer pålitelige meninger), vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for kvinner, vel, dette skjer ikke. Denne nettsiden kommer til å sende hundrevis og hundrevis av meldinger og sexy blunk om at det eneste de prøver å få oppmerksomheten din til å få deg til å ville svare, og her er den økonomiske fordelen med denne svindelen, hvis du vil svare på meldinger du må kjøpe kredittene deres. Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster EkteKos.com?

Prisen på EkteKos.com er dyr, veldig dyrog ikke bare fordi vi står overfor en svindel, selv om det var en ekte nettside ville det også virke noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er rundt 14 Nok og 40kr kredittene du kjøper. Uten tvil, etter å ha demonstrert at EkteKos er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min mening om EkteKos

På slutten av min mening om EkteKos.com tror jeg det er veldig lite å legge til min mening om EkteKos.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller kjøpe mynter til noen, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt siste råd er at hvis du er ute etter å møte ekte mennesker, besøk en av nettsidene jeg anbefaler. Alle av dem har blitt brukt, og jeg forsikrer deg om at kvinnene inni er ekte, det kan hende du ikke kommer overens med disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i området ditt, men dette er noe som kan skje, det som er klart er at de vil ikke lure deg med falske profiler, som er det som for tiden skjer i EkteKos.

Meninger EkteKos fra andre lesere

Jeg er ikke den eneste som mener at EkteKos er svindel. Her kan du se kommentarer fra andre brukere på trustpilot en flott side for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du kan engelsk her er vurderingen av Scamadiviser.

Hvis du min mening om EkteKos har vært nyttig og du vil være til hjelp, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet nedenfor. Takket være din mening kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for EkteKos-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *