Er Only-Flirts.com en bløff? Min mening sier ja

Only-Flirts.com prøver å se ut som et pålitelig sted. Det står at det vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må denne artikkelen begynne med å gjøre det klart at dette ikke vil skje Only-Flirts.com er en svindel. en nettside designet av Take Two Digital Ltd med et enkelt formål prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å legge igjen noe i pipelinen. Bare flørter er en bløff, og jeg skal forklare hva de gjør.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer Only-Flirts.com?

Selv om jeg vet at Only Flirts er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettsidene deres. Jeg vil ikke at noen skal slutte å visualisere i detalj driften av Only-Flirts.com, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange alternativer som tiltrekker seg oppmerksomhet for dårlig, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, men de ser ikke like ut.

For å få tilgang til nettsiden deres, må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, fødested, alder og e-post. Når du er ferdig, kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale og gi deg veiledning slik at du fullfører en god profil. å flørte inn Bare flørter men dette er ikke nødvendig.

Men Take Two Digital Ltd eier av Only Flirts Han vil overraske oss med mange kvinner som er ivrige etter å møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å chatte med deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen din. Only-Flirts.com har et mål om å stjele fra deg, og det starter i dette prisøyeblikket.

Hvordan lurer Only Flirts oss?

Metoden som Only Flirts bruker for å svindle er veldig enkel, men den ser ut til å være effektiv. Hver og en av kvinnene du ser på nettet er laget av Take Two Digital Ltd, deres mål er veldig enkelt, å gi et bilde av at nettsiden er full av jenter å snakke med og ha et møte senere, jeg advarer allerede du at dette er umulig. Bildene av jentene er vanligvis samlet fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, instagramprofiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om en profil ikke er sann, kopier bildet og send det gjennom et hvilket som helst omvendt bildeverktøy, mitt råd er at du kan prøve med yandex.

Nå som vi er sikre på at Only-Flirts.com-profilene er opprettet av eierne av nettstedet, går vi videre til meldingene. Hvis det er første gang du er på en datingside, tenker du kanskje at det er normalt at du mottar hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har erfaring med ekte datingnettsteder, som f.eks. ashley madison (her kan du se min ærlige mening), vi er tydelige på at for å møte andre jenter er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for andre mennesker, dette skjer ikke hos Only Flirts. Denne nettsiden kommer til å sende deg hundrevis av risikable meldinger som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene må du betale. Og jeg kan fortelle deg at de ikke er billige.

Hvor mye koster Only-Flirts.com?

Prisen på Only-Flirts.com er opprørendeog jeg sier ikke bare dette fordi dette nettstedet er en svindel, selv om det var et ekte nettsted ville det også virke for mye for meg. Prisen per melding er rundt 11 nok og 20 nok avhengig av studiepoengene vi får. Utvilsomt etter å ha bevist at Only-Flirts.com er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min virkelige mening om Only Flirts

På slutten av min Only-Flirts.com anmeldelse tror jeg det er veldig lite å legge til min Only-Flirts.com anmeldelse. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller kjøpe mynter til noen, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt siste råd er at hvis du vil møte folk med dine likes, besøk nettsidene jeg anbefalerJeg har prøvd dem alle, og jeg kan forsikre deg om at kvinnene inni er ekte, du kan ikke være sammen med disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i ditt område, men det er opp til deg, det som er klart er at de vant Ikke lure deg med falske profiler, noe som for tiden skjer hos Only Flirts.

Meninger Only-Flirts.com fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som mener Only Flirts er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som er lagt igjen av andre brukere på trustpiloten av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du snakker engelsk her er anmeldelsen av Scamadiviser.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om Only-Flirts.com og du ønsker å hjelpe andre, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for Only-Flirts.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *