Svindel katevenneer

Hva synes jeg om KåteVenner.com

KåteVenner.com prøver å se ut som et pålitelig sted. Det står at det vil hjelpe deg med å finne partneren du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Falske meldinger kåtevenner
Med gratis introduksjonsmeldinger mener de at de vil sende falske meldinger med profilen din, og dermed skape inntrykk av at det finnes aktive profiler.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å gjøre det klart at dette ikke kommer til å skje KåteVenner.com er en svindel. En webside designet av Date4Friend AG med et enkelt formål prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å bite meg i tunga. KåteVenner er en svindel og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer KåteVenner.com?

Selv om jeg mener at KåteVenner er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan nettportalen fungerer. Jeg vil ikke at noen av dere skal bli stående uten å observere detaljene hvordan virker det KåteVenner.com, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange alternativer som tiltrekker seg oppmerksomhet for dårlig, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, men de er ikke de samme.

For å få tilgang til nettstedet deres, må du registrere deg gratis, angi visse generelle data som kjønn, bosted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, takket være dette vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Herfra bør du begynne å anbefale og gi veiledning for å fullføre en attraktiv profil å møte folk i katevenner men dette er ikke nødvendig.

Men Date4Friend AG eier av KåteVenner Han vil overraske oss med mange jenter som vil møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å snakke med deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen. KåteVenner.com har en idé om å lure deg og starte nå.

Hvordan svindler KåteVenner oss?

Systemet som KåteVenner bruker for å svindle er enkelt, men det ser ut til å være effektivt. Alle jentene du ser på nettsiden deres er laget av Date4Friend AG, deres mål er veldig enkelt, å gi et bilde av at nettsiden er full av jenter å snakke med og ha en date senere, men jeg skal fortelle deg at dette er umulig. Bildene av jentene blir ofte stjålet fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Jeg anbefaler deg at hvis du er i tvil om en jente som har en profil som ikke er sann, bør du kopiere bildet og sende det gjennom en hvilken som helst nettside med omvendt bilde, mitt råd er at du kan prøve med Google.

Falske bilder kåtevenner
Hvis du legger merke til det, har nesten alle bildene et hjerte.

Nå som du vet at KåteVenner.com-profiler er opprettet av eierne av nettstedet, la oss gå videre til meldingene. Hvis det er den første datingsiden du ser, kan du tenke at det er normalt å motta hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som vet hvordan ekte datingnettsteder fungerer, hvordan er det. ashley madison (her kan du se min fulle mening), vi er tydelige på at for å flørte er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for jentene, dette skjer ikke i KåteVenner. Dette falske datingnettstedet kommer til å bombardere deg med dusinvis av meldinger som grenser til erotikk at det eneste de søker for å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på disse meldingene vil måtte betale. Og jeg har allerede fortalt deg at de er veldig dyre.

Hvor mye koster KåteVenner.com?

Prisen på KåteVenner.com er riktignok ikke veldig høy, men å være et nettsted plaget av profiler som utnytter det faktum at de er ute av bruk for å prøve å lure deg. Prisene varierer avhengig av månedene du kontraherer tjenestene, men som sagt anbefaler jeg deg ikke å kjøpe noen av pakkene.

hvor mye koster det kåtevenner

Min virkelige mening fra KåteVenner.com

Dette er slutten på min anmeldelse av KåteVenner. Jeg tror ikke jeg kan si så mye mer om KåteVenner.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller kjøpe mynter til noen, det eneste du skal gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt råd er at hvis du vil møte folk med dine likes, kan du besøke nettsidene jeg anbefaler alle av dem har blitt testet, og jeg forsikrer deg om at menneskene som er inni er ekte, det kan hende du ikke kommer overens med disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i byen din, men det er opp til deg, det som er klart er at du ikke gjør det, vil de lure deg med profiler opprettet av dem, som er det som skjer på KåteVenner nå.

Meninger KåteVenner fra andre lesere

Jeg er ikke den eneste som mener at KåteVenner.com er en svindel. Her kan du se anmeldelser som andre brukere har lagt igjen på trustpilot en flott side for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du snakker engelsk her er evalueringen av scamadviser.com.

Hvis du liker min mening om KåteVenner.com og du vil gjerne være til hjelp, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for KåteVenner-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *