Svindel gledesportalen

Hva synes jeg om Gledesportalen.com

Gledesportalen.com prøver å se ut som en pålitelig side. Det bekrefter at det vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å fortelle deg at dette ikke kommer til å skje Gledesportalen.com er en svindel. en nettside opprettet av Invixmedia Ltd med ett mål, prøv å lure deg så mye penger som mulig Tror du dette ikke kan være? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å bite meg i tunga. Gledesportalen er en bløff og her skal vi se hvordan de gjør det.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer Gledesportalen.com?

Selv om jeg med sikkerhet vet at Gledesportalen er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi skal bruke nettsiden deres. Jeg vil ikke at noen leser av nettet skal slutte å observere i detalj hvordan Gledesportalen.com fungerer, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange ting som ikke er normalt, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider , dessverre er de ikke like.

For å få tilgang til Gledesportalen må du registrere deg gratis, legge inn visse grunnleggende opplysninger som kjønn, fødselssted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, når du er ferdig vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale deg og gi veiledning for å fullføre en god profil å flørte inn gledesportalen men dette er ikke nødvendig.

Men Invixmedia Ltd eier av Gledesportalen han vil overraske oss med mange kvinner som er villige til å snakke med oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å snakke med deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen din. Gledesportalen.com har en idé om å stjele fra deg, og den starter i dette øyeblikk priser.

Hvordan lurer Gledesportalen oss?

Metoden som Gledesportalen bruker for å svindle er veldig enkel, men effektiv. Hver og en av brukerne du ser på nettet er opprettet av Invixmedia Ltd, deres mål er veldig enkelt, å late som om nettet er fullt av kvinner som du kan chatte og ha et møte eller date med senere, men du har allerede legg merke til at dette ikke er mulig. De tar vanligvis bildene av jentene fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om en profil er oppfunnet, kopier bildet og send det gjennom en nettside med omvendt bilde, kan du prøve med Google.

Nå som det er klart at profilene til Gledesportalen.com-brukerne er opprettet av eierne av nettstedet, skal vi nå se på meldingene vi mottar. Hvis det er ditt første besøk på en dating-nettsted, kan du tenke at det er normalt å motta hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har erfaring med dating-nettsteder som fungerer, som det er Ashley madison (min mening om ashley madison), vi er klare på at for å oppnå noe er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for jenter, vel, dette skjer ikke. Denne nettsiden vil sende hundrevis av risikable meldinger som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her den økonomiske fordelen med denne svindelen er, hvis du vil svare på meldingene må du kjøpe myntene deres. . Og jeg kan fortelle deg at de ikke er billige.

Hvor mye koster Gledesportalen.com?

Prisen på Gledesportalen.com er dyr, veldig dyrog ikke bare fordi denne nettsiden er en bløff, selv om vi så på et ekte nettsted ville det også virke som mye for meg. Prisen per melding er mellom 13 og 25 kronerkr kredittene du kjøper. Det skal ikke legges til at etter å ha bevist at Gledesportalen er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min faktiske mening om Gledesportalen

På slutten av min anmeldelse av Gledesportalen tror jeg ikke jeg kan si så mye mer om Gledesportalen.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å registrere seg eller kjøpe mynter, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt tips er at hvis du vil møte folk med dine likes, besøk nettsidene som jeg anbefaleralle av dem har blitt brukt, og jeg forsikrer deg om at jentene som er inne er ekte, du kan ikke bo hos dem, eller det kan ikke være folk i området ditt, men dette er allerede normalt, det som er klart er at de vil ikke lure deg med falske profiler, som er det som skjer i dag i Gledesportalen.

Gledesportalen.com meninger fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som mener Gledesportalen.com er svindel. Her kan du se kommentarer fra andre på trustpiloten av de beste sidene for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du kan engelsk her er evalueringen av svindelrådgiver.

Hvis du liker min mening av Gledesportalen og du vil hjelpe, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere ikke blir ofre for Gledesportalen-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *