Hva synes jeg om ChatYou.com

ChatYou.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Den bekrefter at den vil hjelpe deg med å finne partneren du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte dette innlegget og informere deg om at dette ikke vil skje ChatYou.com er en svindel. En datingside designet av Apptex Performance B.V. med ett mål, prøv å stjele så mye penger som mulig Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å legge igjen noe i pipelinen. ChatYou er en svindel og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer ChatYou.com?

Selv om jeg mener at ChatYou er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan nettportalen fungerer. Jeg vil ikke at noen av dere skal stå igjen uten å visualisere hvordan ChatYou.com fungerer i detalj, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, men de er ikke de har ingenting å gjøre

For å få tilgang til plattformen må du registrere deg gratis, angi visse generelle data som kjønn, bosted, alder og e-post, takket være dette kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale og gi veiledning for å fullføre en god profil å flørte inn chatte deg men dette er ikke nødvendig.

Men Apptex Performance BV eier av ChatYou han vil at vi skal være fornøyde med mange kvinner som er villige til å snakke med oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av kvinner begynner å skrive til deg uten å laste opp profilbildet ditt ennå. ChatYou.com har en plan for å rane deg, og den starter nå.

Hvordan lurer ChatYou oss?

Systemet som ChatYou bruker for å svindle er veldig enkelt, men det ser ut til å være effektivt. Alle kvinnene som vises på nettet er laget av Apptex Performance BV, målet er veldig enkelt, å gi bildet av at nettsiden har mange kvinner å snakke med og møte senere, jeg advarer deg allerede om at dette ikke er mulig. Kvinners fotografier brukes til å kopiere fra amatørpornosider, russiske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Mitt tips er at hvis du er i tvil om en profil er oppfunnet, kopier bildet og send det gjennom et omvendt bildenettsted, for meg er det beste. yandex.

Nå som vi er sikre på at profilene til kvinnene på ChatYou.com er falske, går vi videre til meldingene. Hvis det er ditt første besøk på en dating-nettside, kan du tenke at det er normalt å motta hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har brukt ekte dating-nettsteder, som f.eks. ashley madison (her kan du lese mer pålitelige meninger), vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å lage en attraktiv profil for jenter, dette skjer ikke i ChatYou. Denne nettsiden vil sende hundrevis og dusinvis av meldinger og sexy blunk som bare søker å fange oppmerksomheten din slik at du vil svare, og her er den økonomiske fordelen med denne svindelen, hvis du vil svare på disse meldingene må du betale . Og jeg advarer deg allerede om at de er veldig dyre.

Hvor mye koster ChatYou.com?

Prisen å betale i ChatYou.com er veldig dyrog ikke bare fordi vi har å gjøre med en svindel, det er at hvis det var en ekte nettside, ville det også virket som mye for meg. Prisen per melding er mellom 12 Nok og 35kr Dette varierer i henhold til studiepoengene vi får. Etter å ha bevist at ChatYou.com er en svindel, anbefaler jeg selvsagt ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min ærlige mening om ChatYou.com

Det er her vurderingen min av ChatYou.com slutter. Jeg tror ikke jeg kan legge til så mye mer om ChatYou.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å kjøpe mynter eller til og med registrere seg, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt råd for å avslutte er at hvis du vil møte ekte mennesker, besøk nettsidene jeg anbefalerJeg har brukt dem alle, og jeg kan forsikre deg om at menneskene som er inne ikke er falske, det kan hende du ikke kommer overens med disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i ditt område, men det er opp til deg, hva er klart er at de ikke kommer til å lure deg med fiktive profiler, noe som skjer i dag på ChatYou.com.

ChatYou.coms meninger til andre brukere

Jeg er ikke den eneste som sier at ChatYou er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som er lagt igjen av andre brukere på trustpiloten av de beste sidene for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du forstår engelsk her er evalueringen av ScamAdviser.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om ChatYou.com og du vil hjelpe, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for ChatYou-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *