Er FuckBook.com ekte? Selvfølgelig ikke!

FuckBook.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det står at det vil hjelpe deg med å finne partneren du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne artikkelen og gjøre det klart at dette ikke vil skje FuckBook.com er en svindel. en nettside designet av Cargo Media AG med ett formål, prøv å stjele så mye penger som mulig Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å legge igjen noe i pipelinen. FuckBook er en svindel, og jeg skal forklare hvordan de gjør det.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer FuckBook.com?

Selv om det er sikkert at FuckBook er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettsidene. Jeg vil ikke at noen skal sitte igjen uten å observere hvordan FuckBook.com fungerer i detalj, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange alternativer som tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, Dessverre er de ikke like.

For å få tilgang til FuckBook, må du registrere deg gratis, skrive inn noen generell informasjon som kjønn, bosted, fødselsdato og e-post, når du er ferdig, vil du kunne validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Herfra vil jeg begynne å anbefale deg og gi deg veiledning slik at du fullfører en god profil. å møte folk i faenbok men dette er ikke nødvendig.

Men Cargo Media AG eier av FuckBook Han har laget en overraskelse til oss med mange jenter som er ivrige etter å snakke med oss. Du har gått inn på nettet for første gang, og du vil se hvordan hundrevis av jenter begynner å skrive til deg uten å laste opp profilbildet ditt ennå. FuckBook.com har en plan for å rive deg av og den starter nå.

Hvordan river FuckBook oss av?

Metoden som FuckBook bruker for å svindle er veldig enkel, men det ser ut til å fungere for dem. Alle brukerne som vises på nettstedet er opprettet av Cargo Media AG, deres oppdrag er veldig enkelt, det ser ut til at siden er full av jenter som du kan snakke og møte med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Bildene av jentene er vanligvis tatt fra amatørpornosider, latinske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om en jente som har en profil som er oppfunnet, så er det det kopier bildet og du passerer det gjennom et hvilket som helst nett av omvendt bilde, for meg er den som er best Google.

Nå som vi vet at profilene til jentene på FuckBook.com er falske, la oss se chattene de sender oss. Hvis dette er første gang du er på en datingside, tror du kanskje at det er normalt at du mottar hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har erfaring med datingsider fungerer, som det er. Ashley madison (min mening om ashley madison), vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å lage en attraktiv profil for kvinner, dette skjer ikke i FuckBook. Denne siden vil sende deg dusinvis av meldinger og blunk som grenser til erotikk, det eneste de søker for å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her de tjener penger med denne svindelen, hvis du vil svare på meldingene du må kjøpe kredittene deres. Og jeg advarer deg om at de er dyre.

Hvor mye koster FuckBook.com?

Kostnaden for FuckBook.com er dyr, veldig dyrog jeg sier ikke bare dette fordi denne siden er en bløff, det er fordi hvis det var et ekte nettsted, ville det også virket som mye for meg. Prisen per melding er mellom 11 og 40 kronerkr kredittene du kjøper. Det er åpenbart at etter å ha bevist at FuckBook.com er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen myntpakke.

Min virkelige mening om FuckBook

På slutten av min FuckBook-anmeldelse tror jeg det er veldig lite å legge til min FuckBook.com-anmeldelse. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å kjøpe kreditter eller til og med registrere seg, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt råd for å avslutte er at hvis du vil møte ekte mennesker, besøk nettsidene jeg anbefalerJeg har brukt dem alle, og jeg forsikrer deg om at kvinnene som er inni ikke er falske, det kan hende du ikke møter dem, eller det kan ikke være folk i ditt område, men det er opp til deg, det som er klart er at du vil ikke de kommer til å lure deg med falske profiler, det er det som skjer i dag på FuckBook.com.

FuckBook.com meninger fra andre lesere

Jeg er ikke den eneste som sier at FuckBook er en svindel. Her kan du se kommentarer fra andre brukere på trustpiloten av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du snakker engelsk her kan du se evalueringen av Scamadiviser.

Hvis du som min mening om FuckBook og du vil være til hjelp, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for FuckBook-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *