Svindel whatsflirt

WhatsFlirt.com anmeldelser

WhatsFlirt.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Han sier at han vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne artikkelen med å fortelle deg at dette ikke vil skje WhatsFlirt.com er en svindel. en nettside laget av Hit Performance B.V. med ett mål, prøv å svindle alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å bite meg i tungen. WhatsFlirt er en svindel, og jeg skal forklare hva de gjør.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer WhatsFlirt.com?

Selv om jeg vet hvorfor WhatsFlirt er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi kan bruke nettsidene. Jeg vil ikke at noen skal slutte å visualisere hvordan WhatsFlirt.com fungerer i detalj, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange alternativer som tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å kopiere pålitelige datingsider, men de er ikke det samme.

For å få tilgang til WhatsFlirt, må du registrere deg gratis, angi visse grunnleggende opplysninger som kjønn, sted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, takket være dette vil du kunne validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Herfra bør du begynne å anbefale og gi råd for å fullføre en attraktiv profil å flørte inn whatsflirt men dette er ikke nødvendig.

Men Hit Performance BV eier WhatsFlirt han vil at vi skal være fornøyd med mange kvinner som ønsker å møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av kvinner begynner å snakke med deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen. WhatsFlirt.com har en idé om å stjele fra deg og starte akkurat nå.

Hvordan lurer WhatsFlirt oss?

Systemet som WhatsFlirt bruker for å svindle er enkelt, men effektivt. Hver og en av brukerne som vises på nettet er laget av Hit Performance BV, dens oppgave er veldig enkel, å gi bildet som siden har mange kvinner å chatte med og møte opp med senere, men jeg lar deg vet at dette ikke er mulig. Bildene av jentene er vanligvis samlet fra amatørpornosider, Latina sosiale nettverk, instagramprofiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om en profil er oppfunnet, kopierer du bildet og sender det gjennom et omvendt bildenettsted, du kan prøve med yandex.

Nå som du vet at profilene til WhatsFlirt.com-brukerne er falske, la oss gå videre til meldingene. Hvis det er første gang du besøker en datingside, tror du kanskje at det er normalt å motta hundrevis av meldinger uten å laste opp et profilbilde, men de av oss som vet hvordan datingnettsteder fungerer, som det er. ashley madison (her kan du lese hele min mening), vi er tydelige på at for å oppnå noe er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for andre mennesker, dette skjer ikke i WhatsFlirt. Denne falske datingsiden vil sende dusinvis og hundrevis av meldinger som grenser til erotikk som kun prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene må du betale. Og jeg har allerede fortalt deg at de er dyre.

Hvor mye koster WhatsFlirt.com?

Kostnaden for WhatsFlirt.com er opprørendeog ikke bare fordi vi står overfor en svindel, det er at hvis det var en ekte nettside ville det også virket som mye for meg. Prisen per melding er mellom 11 og 20 kroner nok Dette varierer i henhold til kredittene vi kjøper. Det skal ikke legges til at etter å ha demonstrert at WhatsFlirt er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen kredittpakke.

Min ærlige mening om WhatsFlirt

Her slutter min anmeldelse av WhatsFlirt.com Jeg tror det er veldig lite å legge til min mening WhatsFlirt. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å kjøpe kreditter eller til og med registrere seg, det som vil skje på denne nettsiden er at du vil kaste bort tid. Mitt siste råd er at hvis du vil møte folk med dine likes, besøk nettsidene jeg anbefaler.alle har blitt brukt, og jeg forsikrer deg om at jentene inni ikke er falske, du kan ikke bo hos disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i byen din, men det er opp til deg, det jeg kan forsikre deg om er at de ikke vil svindle deg med falske profiler, som er det som skjer i dag på WhatsFlirt.

WhatsFlirt meninger fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som mener WhatsFlirt.com er en svindel. Her kan du lese kommentarene som andre har lagt igjen på trustpiloten av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du kan engelsk her kan du se evalueringen av scamadviser.com.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om WhatsFlirt.com og du vil være til hjelp, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for WhatsFlirt.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *