Min mening om 50PlussOnlineDating.com

50PlussOnlineDating.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å fortelle deg at dette ikke vil skje 50PlussOnlineDating.com er en svindel. en nettside designet av Date4Friend AG med ett mål, prøv å stjele så mye penger som mulig Tror du dette er umulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å legge igjen noe i pipelinen. 50PlussOnlineDating er en svindel og her skal vi se hvordan de gjør det.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer 50PlussOnlineDating.com?

Selv om jeg vet at 50PlussOnlineDating er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan vi kan bruke nettsidene deres. Jeg vil ikke at noen skal slutte å observere i detalj hvordan 50PlussOnlineDating.com fungerer, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, men de har ingenting å gjøre med det.

For å få tilgang til plattformen må du registrere deg gratis, angi visse generelle data som kjønn, bosted, alder og e-post, takket være dette kan du validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Herfra vil jeg begynne å anbefale og gi råd for å fullføre en god profil å møte folk i 50PlussOnlineDating men dette er ikke nødvendig.

Men Date4Friend AG eier av 50PlussOnlineDating han vil at vi skal være fornøyd med mange kvinner som ønsker å møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av kvinner begynner å skrive til deg uten å laste opp profilbildet ditt ennå. 50PlussOnlineDating.com har en plan for å rane deg, og den starter nå.

Hvordan svindler 50PlussOnlineDating oss?

Systemet som 50PlussOnlineDating bruker for å svindle er enkelt, men det fungerer for dem. Hver og en av kvinnene som vises på nettsiden deres er laget av Date4Friend AG, deres oppdrag er veldig enkelt, å gi bildet av at nettsiden er full av jenter som du kan chatte og møte senere, du legger allerede merke til at dette er ikke mulig. Kvinners fotografier brukes til å kopiere fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Mitt råd er at hvis du er i tvil om en profil ikke er sann, kopier bildet og send det gjennom en nettside med omvendt bilde, fra mitt synspunkt er den beste yandex.

Nå som det er klart at profilene til 50PlussOnlineDating.com-brukerne er falske, la oss se på meldingene vi mottok. Hvis det er første gang du er på en datingside, tror du kanskje at det er normalt at de sender deg hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker datingnettsteder som fungerer, som det er. Ashley madison (min mening om ashley madison), vi er tydelige på at for å oppnå noe er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for andre mennesker, dette skjer ikke i 50PlussOnlineDating. Denne nettsiden kommer til å sende dusinvis og dusinvis av meldinger, og jeg liker deg i tone som bare søker å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her de tjener penger med denne svindelen, hvis du vil svare på disse meldingene du må betale. Og jeg advarer deg allerede om at de ikke er billige.

Hvor mye koster 50PlussOnlineDating.com?

Prisen på 50PlussOnlineDating.com er opprørendeog ikke bare fordi denne nettsiden er en bløff, hvis dette var en ekte side ville det også virket noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er mellom 12 Nok og 35kr myntene vi kjøper. Det skal ikke legges til at etter å ha bevist at 50PlussOnlineDating.com er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen kredittpakke.

Min mening om 50PlussOnlineDating

På slutten av min anmeldelse av 50PlussOnlineDating.com ser det ut til at det er veldig lite å legge til min mening om 50PlussOnlineDating.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å anskaffe mynter eller til og med registrere seg, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tid. Mitt tips er at hvis du er ute etter å flørte med ekte mennesker, besøk noen av nettstedene jeg anbefaler.Jeg har brukt dem alle, og jeg forsikrer deg om at menneskene som er inni ikke er falske, det kan hende du ikke forstår deg selv med disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i området ditt, men dette er allerede normalt, som er klart at de kommer ikke til å lure deg med fiktive profiler, noe som skjer i dag på 50PlussOnlineDating.com.

50PlussOnlineDating anmeldelser fra andre mennesker

Jeg er ikke den eneste som synes 50PlussOnlineDating er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som er lagt igjen av andre brukere på trustpiloten flott side for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du kan engelsk her er anmeldelsen av Scamadiviser.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om 50PlussOnlineDating og du vil gjerne hjelpe, jeg vil gjerne at du forteller meg det i kommentarfeltet på slutten. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for 50PlussOnlineDating.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *