Svindel frekkis

Hva tror jeg Frekkis.com

Frekkis.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det står at det vil hjelpe deg med å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å fortelle deg at dette ikke kommer til å skje Frekkis.com er en svindel. En datingside designet av Midsummer Online BV med et enkelt formål prøv å lure deg ut av alle pengene dine Tror du dette ikke kan være? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å legge igjen noe i pipelinen. Frekkis er en svindel, og jeg skal forklare hvorfor.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer Frekkis.com?

Selv om jeg vet at Frekkis er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettsidene deres. Jeg vil ikke at noen av dere skal slutte å visualisere i detalj hvordan Frekkis.com fungerer, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som ikke er normale, disse nettsidene prøver å kopiere pålitelige datingsider, dessverre vet ikke de ser ut.

For å få tilgang til Frekkis, må du registrere deg gratis, legge inn noen generell informasjon som kjønn, bosted, fødselsdato og e-post, når du er ferdig, vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale og gi råd slik at du fullfører en god profil å flørte inn Frekkis men dette er ikke nødvendig.

Men Midsummer Online BV eier av Frekkis han vil at vi skal være glade med mange kvinner som er ivrige etter å møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av kvinner begynner å skrive til deg uten å laste opp profilbildet ditt ennå. Frekkis.com har en idé om å stjele fra deg og starte med en gang.

Hvordan river Frekkis oss av?

Metoden som Frekkis bruker for å svindle er veldig enkel, men det ser ut til å fungere for dem. Alle brukerne du ser på nettet er opprettet av Midsummer Online BV, deres mål er veldig enkelt, å late som om siden har mange kvinner som du kan snakke med og møte senere, jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Jentenes bilder brukes til å stjele fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, instagramprofiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om en jente som har en falsk profil, er det fordi kopier bildet og du sender det gjennom et hvilket som helst omvendt bildeverktøy, for meg er det det som er best yandex.

Når vi er klare over at Frekkis.com-profilene er opprettet av eierne av nettet, vil vi se chattene vi mottar. Hvis det er første gang du besøker en dating-nettside, kan du tenke at det er normalt at du mottar hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har brukt ekte dating-nettsteder, som f.eks. ashley madison (du kan lese flere ærlige meninger her), vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å lage en attraktiv profil for jenter, vel, dette skjer ikke. Dette falske datingnettstedet kommer til å sende deg dusinvis og dusinvis av sexy meldinger og blunk som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her de tjener penger med denne svindelen, hvis du vil svare på meldinger du må kjøpe kredittene dine. Og jeg advarer deg allerede om at de ikke er billige.

Hvor mye koster Frekkis.com?

Prisen på Frekkis.com er dyr, veldig dyrog ikke bare fordi dette nettstedet er en bløff, er at hvis det var et ekte nettsted, ville det også virke for mye for meg. Prisen per melding er mellom 13 og 20 kroner nok avhengig av kredittene du kjøper. Etter å ha gitt bevis for at Frekkis.com er en svindel, anbefaler jeg selvsagt ikke å kjøpe noen kredittpakke.

Min ærlige mening om Frekkis.com

På slutten av min Frekkis.com-anmeldelse tror jeg ikke jeg kan legge til mye mer om Frekkis. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å kjøpe mynter eller registrere seg, det eneste du skal gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt tips er at hvis du er ute etter å møte ekte mennesker, besøk en av nettsidene jeg anbefaler. Jeg har prøvd dem alle, og jeg kan forsikre deg om at kvinnene inni ikke er falske, at du kanskje ikke kommer overens med disse menneskene, eller at det kanskje ikke er folk i området ditt, men dette er noe som kan skje, det jeg kan fortelle du forsikre deg om at de ikke vil lure deg med profiler opprettet av dem, som er det som for tiden skjer i Frekkis.

Frekkis meninger fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som sier at Frekkis.com er en svindel. Her kan du lese kommentarene som andre har lagt igjen på trustpilot en av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du snakker engelsk her er evalueringen av ScamAdviser.

Hvis du min mening om Frekkis har vært nyttig og vil gjerne hjelpe, jeg vil gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din mening kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for Frekkis-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *