Er FeToo.com ekte? Selvfølgelig ikke!

FeToo.com prøver å se ut som et pålitelig sted. Han forteller at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å fortelle deg at dette ikke kommer til å skje FeToo.com er en svindel. En webside designet av XSMobile SP ZOO med et enkelt formål prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette ikke kan være det? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å la noe stå ubesvart. FeToo er en svindel og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer FeToo.com?

Selv om jeg vet at FeToo er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettportalen. Jeg vil ikke at noen av dere skal slutte å visualisere driften av FeToo.com i detalj, hvis du lærer å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg dårlig oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, for Dessverre har de ingenting med det å gjøre.

For å få tilgang til nettsiden deres, må du registrere deg gratis, legge inn viss generell informasjon som kjønn, fødselssted, fødselsdato og e-post, når du er ferdig, vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket bør du begynne å anbefale og tilby veiledning slik at du fullfører en god profil å flørte inn FeToo men dette er ikke nødvendig.

Men XSMobile SP ZOO eier av FeToo Det vil overraske oss med mange kvinner som vil snakke med oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av kvinner begynner å chatte med deg uten å laste opp profilbildet deres. FeToo.com har et mål om å rive deg av og det starter akkurat nå.

Hvordan svindler FeToo oss?

Systemet som brukes av FeToo for å svindle er enkelt, men effektivt. Hver og en av jentene som vises på nettet er laget av XSMobile SP ZOO, deres oppdrag er veldig enkelt, gi bildet av at siden er full av brukere som du kan snakke med og ha et møte eller et møte senere. , Jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Bildene av kvinnene er vanligvis samlet fra amatørpornosider, østlige sosiale nettverk, Facebook-profiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om at en kvinne har en profil som er oppfunnet, er det det kopier bildet og du sender den gjennom en nettside med omvendt bilde, for meg er den som er best Google.

Når vi vet at profilene til FeToo.com-brukerne er falske, fokuserer vi på chattene de sender oss. Hvis det er ditt første besøk på en dating-nettside, kan du tenke at det er normalt å motta hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker ekte dating-nettsteder, som f.eks. ashley madison (her kan du lese min ærlige mening), vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for kvinner, vel, dette skjer ikke. Denne nettsiden kommer til å sende deg dusinvis og dusinvis av meldinger, og jeg liker deg i høy tone at det eneste de søker for å fange oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldinger du må kjøpe deres kreditter. Og jeg advarer deg om at de er dyre.

Hvor mye koster FeToo.com?

Prisen på FeToo.com er veldig dyrog ikke bare fordi vi står overfor en bløff, det er at hvis det var et ekte nettsted ville det også virke noe uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er mellom 11 og 35 kronerkr Dette varierer i henhold til kredittene vi kjøper. Det er åpenbart at etter å ha bevist at FeToo.com er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min faktiske mening om FeToo.com

På slutten av min FeToo.com-anmeldelse finner jeg at det er veldig lite å legge til i min FeToo.com-anmeldelse. Denne nettsiden er en svindel, og jeg anbefaler den ikke til noen eller anskaffelse av kreditter eller til og med registrering, det som vil skje på denne nettsiden er at du vil kaste bort tid. Mitt tips er at hvis du vil møte folk med dine likes, kan du besøke en av nettsidene jeg anbefaleralle av dem har blitt brukt, og jeg kan forsikre deg om at kvinnene inni er ekte, du kan ikke flørte med dem, eller det er kanskje ikke kvinner i byen din, men dette er allerede normalt, det som er klart er at du vil Ikke la deg lure med fiktive profiler, det er det som skjer i dag på FeToo.com.

FeToo meninger fra andre lesere

Jeg er ikke den eneste som mener FeToo er en svindel. Her kan du se kommentarer fra andre brukere på trustpiloten fantastisk nettside for å se ekte meninger fra selskaper. Hvis du snakker engelsk her kan du se anmeldelsen av Scamadiviser.

Hvis du som min mening om FeToo og du vil gjerne være til hjelp, jeg vil gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din evaluering kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for FeToo.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *