Svindel chatzone

Er ChatZone.com ekte? Selvfølgelig ikke!

ChatZone.com prøver å se ut som et pålitelig sted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Denne artikkelen må dessverre startes med å gjøre det klart at dette ikke vil skje ChatZone.com er en svindel. En datingside laget av Appcreators B.V. med ett mål, prøv å lure deg så mye penger som mulig Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å bite meg i tunga. ChatZone er en svindel og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer ChatZone.com?

Selv om jeg vet at ChatZone er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettstedet. Jeg vil ikke at noen leser av nettet skal stå uten å observere detaljene driften av ChatZone.com, hvis du vet hvordan du bruker det riktig, vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg dårlig oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å kopiere pålitelige datingsider, du vil se at de ikke ser like ut.

For å få tilgang til nettsiden deres, må du registrere deg gratis, legge inn generell informasjon som kjønn, fødested, alder og e-post, takket være dette kan du validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket bør jeg begynne å anbefale deg og tilby veiledning slik at du fullfører en attraktiv profil. å flørte inn ChatZone men dette er ikke nødvendig.

Men Appcreators BV eier av ChatZone Han har laget en overraskelse til oss med mange jenter som vil snakke med oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av kvinner begynner å snakke med deg uten å laste opp profilbildet deres. ChatZone.com har et mål om å lure deg, og det starter på dette prisøyeblikket.

Hvordan lurer ChatZone oss?

Systemet som ChatZone bruker for å svindle er enkelt, men det ser ut til å fungere for dem. Alle kvinnene du ser på nettsiden er laget av Appcreators BV, deres oppdrag er veldig enkelt, å gi bildet av at nettsiden er full av jenter å chatte med og møte opp med senere, jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Jentenes bilder er vanligvis samlet fra amatørpornosider, østlige sosiale nettverk, instagramprofiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om en jente som har en profil som er oppfunnet, så er det det kopier bildet og du sender det gjennom et hvilket som helst nett av omvendt bilde, du kan prøve med Google.

Når vi er klare over at profilene til ChatZone.com-brukerne er oppfunnet, går vi videre til meldingene. Hvis det er den første datingsiden du ser, kan du tenke at det er normalt å motta hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har erfaring med ekte datingnettsteder, som f.eks. Ashley madison (min mening om ashley madison), vi er tydelige på at for å møte andre mennesker er det nødvendig å bruke tid på å lage en attraktiv profil for jenter, dette skjer ikke i ChatZone. Denne nettsiden kommer til å sende hundrevis og hundrevis av meldinger, og jeg liker deg i en risque tone at det eneste de prøver å fange oppmerksomheten din slik at du vil svare, og her er den økonomiske fordelen med denne svindelen, hvis du ønsker å svare på disse meldingene må du betale. Og jeg kan fortelle deg at de ikke er billige.

Hvor mye koster ChatZone.com?

Prisen å betale i ChatZone.com er veldig dyrog jeg sier ikke bare dette fordi denne nettsiden er en bløff, selv om vi så på en ekte side ville det også virke som en skandale for meg. Prisen per melding er mellom 12 Nok og 40kr avhengig av myntene vi kjøper. Uten tvil, etter å ha demonstrert at ChatZone er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min virkelige mening om ChatZone.com

Her slutter min anmeldelse av ChatZone.com. Jeg tror ikke jeg kan si så mye mer om ChatZone. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å kjøpe mynter eller til og med registrere seg, det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt forslag er at hvis du ønsker å møte ekte mennesker, besøk nettsidene jeg anbefaleralle av dem har blitt brukt, og jeg forsikrer deg om at kvinnene som er inne ikke er falske, du kan ikke flørte med dem, eller det kan ikke være folk i ditt område, men dette er noe som kan skje, det kan jeg forsikre du er at de ikke kommer til å lure deg med profiler opprettet av dem, noe som skjer i dag på ChatZone.com.

ChatZone.coms meninger fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste personen som sier at ChatZone er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som er lagt igjen av andre brukere på trustpiloten av de beste sidene for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du forstår engelsk her er evalueringen av scamadviser.com.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om ChatZone.com og du vil hjelpe andre, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet nedenfor. Takket være din mening kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for ChatZone-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *