Svindel idates

Min mening om iDates.com

iDates.com prøver å se ut som et pålitelig sted. Han bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren som du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må dette innlegget startes med å gjøre det klart at dette ikke vil skje. iDates.com er en svindel. En datingside laget av Boranu Online B.V. med ett formål, prøv å stjele så mye penger som mulig Tror du dette ikke kan være? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å bite meg i tungen. iDates er en bløff, og her skal vi se hvordan det fungerer.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer iDates.com?

Selv om jeg med sikkerhet vet at iDates er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan nettsidene fungerer. Jeg vil ikke at noen skal sitte igjen uten å se detaljene hvordan virker det iDates.com, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å erstatte pålitelige datingsider, du vil se at de ikke har noe med det å gjøre.

For å få tilgang til iDates, må du registrere deg gratis, legge inn noen generell informasjon som kjønn, fødested, alder og e-post, takket være dette vil du kunne validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Herfra bør jeg begynne å anbefale deg og gi deg tips for å fullføre en god profil å flørte inn iDates men dette er ikke nødvendig.

Men Boranu Online BV eier av iDates Han vil overraske oss med mange jenter som vil møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å chatte med deg uten å laste opp profilbildet deres. iDates.com har en plan for å rive deg av og den starter akkurat nå.

Hvordan lurer iDates oss?

Systemet som iDates bruker for å svindle er enkelt, men det ser ut til å fungere for dem. Alle brukerne du ser på nettsiden er opprettet av Boranu Online BV, oppdraget er veldig enkelt, å gi bildet av at nettet er fullt av brukere som du kan snakke med og møte senere, jeg advarer deg allerede om at dette ikke er mulig. Fotografiene av kvinner er vant til å kopiere fra amatørpornosider, latinske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om at en jente har en profil som ikke er sann, kopierer du bildet og sender det gjennom et omvendt bildeverktøy, for meg er det beste. yandex.

Når vi er klare over at profilene til iDates.com-brukerne er oppfunnet, kommer vi til å observere chattene de sender oss. Hvis det er det første datingnettstedet du går inn på i livet ditt, kan du meditere at det er normalt at hundrevis og hundrevis av meldinger sendes til deg uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker datingnettsteder som fungerer, som det er ashley madison nettsted, vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for jenter, dette skjer ikke i iDates. Denne nettsiden kommer til å bombardere deg med hundrevis og dusinvis av risikable meldinger som bare søker å fange oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene må du kjøpe kredittene deres . Og jeg forteller deg at de er veldig dyre.

Hvor mye koster iDates.com?

Prisen på iDates.com er veldig dyrog ikke bare fordi vi har å gjøre med en bløff, selv om det var en ekte nettside ville det også virket som mye for meg. Prisen per melding er mellom 12 Nok og 40kr avhengig av myntene vi kjøper. Uten tvil, etter å ha demonstrert at iDates er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min virkelige mening om iDates

På slutten av min iDates.com-anmeldelse tror jeg ikke jeg kan si så mye mer om iDates. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å kjøpe mynter eller til og med registrere seg, det som vil skje på denne nettsiden er at du vil kaste bort tid. Mitt råd for å avslutte er at hvis du ønsker å flørte med ekte mennesker, besøk en av nettsidene jeg anbefalerJeg har brukt dem alle, og jeg kan forsikre deg om at jentene inni er ekte, det kan hende du ikke kommer overens med dem, eller at det ikke er kvinner i ditt område, men dette er allerede normalt, det som er klart er at de ikke vil lure deg med falske profiler, som er det som skjer i dag på iDates.com.

iDates.com anmeldelser fra andre mennesker

Jeg er ikke den eneste som sier at iDates er en svindel. Her kan du se kommentarer fra andre brukere på trustpiloten flott side for å se meninger fra noen selskaper. Hvis du forstår engelsk her kan du se evalueringen av Scamadiviser.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om iDates.com og du vil være til hjelp, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarfeltet på slutten. Takket være din mening kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for iDates.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *