Svindel sexpartnernorway

Hva synes jeg om SexPartner.no

SexPartner.no ikke å se ut som et pålitelig nettsted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren som du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å fortelle deg at dette ikke vil skje SexPartner.er ikke en svindel. En datingside laget av Casual Networks B.V. med bare ett mål, prøv å stjele så mye penger som mulig Tror du dette ikke kan være? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å la noe stå ubesvart. SexPartner er en svindel og her skal vi se hvordan de gjør det.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer SexPartner.no?

Selv om jeg med sikkerhet vet at SexPartner er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettsiden deres. Jeg vil ikke at noen nettleser skal slutte å se detaljer driften av SexPartner.no, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange alternativer som ikke er normale, disse nettsidene prøver å kopiere pålitelige datingsider, de ser dessverre ikke like ut.

For å få tilgang til nettsiden deres, må du registrere deg gratis, legge inn viss grunnleggende informasjon som kjønn, plassering, alder og e-post, når du er ferdig, kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale deg og gi råd for å fullføre en attraktiv profil å møte folk i SexPartner men dette er ikke nødvendig.

Men Casual Networks BV eier SexPartner han vil at vi skal være fornøyd med en gjeng jenter som er villige til å snakke med oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av jenter begynner å skrive til deg uten å laste opp profilbildet ditt ennå. SexPartner.no har en idé om å rive deg av og starte allerede nå.

Hvordan lurer SexPartner oss?

Systemet som SexPartner bruker for å svindle er veldig enkelt, men det fungerer for dem. Alle kvinnene du ser på nettsiden deres er laget av Casual Networks BV, deres oppdrag er veldig enkelt, det ser ut til at siden har mange brukere som du kan snakke med og ha et møte eller en date med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette er er umulig. De tar vanligvis bilder av jentene fra amatørpornosider, Latina sosiale nettverk, Facebook-profiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om en profil er falsk, kopierer du bildet og sender det gjennom en nettside med omvendt bilde, kan du prøve med Google.

Nå som vi er klare på at profilene til kvinnene på SexPartner. ikke er opprettet av eierne av nettet, kommer vi til å observere chattene de sender oss. Hvis det er ditt første besøk på en dating-nettside, kan du tenke at det er normalt å motta hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som bruker ekte dating-nettsteder, som f.eks. ashley madison (her kan du lese flere virkelige meninger), vi er tydelige på at for å møte andre jenter er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for andre mennesker, dette skjer ikke i SexPartner. Denne nettsiden kommer til å bombardere deg med dusinvis og hundrevis av risikable meldinger og liker at det eneste de søker for å fange oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene vil du må kjøpe kredittene deres. Og jeg forteller deg at de er veldig dyre.

Hvor mye koster SexPartner.no?

Prisen å betale i SexPartner.er ikke dyr, veldig dyrog ikke bare fordi vi står overfor en bløff, selv om det var en ekte side ville det også virket som mye for meg. Prisen per melding er rundt 16 Nok og 35kr Dette varierer avhengig av kredittene du kjøper. Uten tvil, etter å ha bevist at SexPartner.no er en svindel, oppfordrer jeg deg ikke til å kjøpe noen kredittpakke.

Min ærlige mening om SexPartner

Dette er slutten på min anmeldelse av SexPartner.no. Jeg synes det er veldig lite å legge til i min mening om SexPartner.no. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller kjøpe kreditt til noen, det eneste du skal gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt tips er at hvis du vil flørte med ekte mennesker, besøk en av nettsidene jeg anbefalerJeg har brukt dem alle og jeg forsikrer deg om at jentene som er inni er ekte, du kan kanskje ikke flørte med dem, eller det er kanskje ikke folk i området ditt, men dette er noe som kan skje, det kan jeg forsikre deg om er at de ikke vil lure deg med fiktive profiler, noe som skjer i dag hos SexPartner.

Meninger SexPartner fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som sier at SexPartner.no er svindel. Her kan du lese kommentarene som andre har lagt igjen på trustpiloten flott side for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du kan engelsk her kan du se anmeldelsen av Scamadiviser.

Hvis du liker min mening om SexPartner.no og du vil gjerne være til hjelp, jeg vil gjerne at du forteller meg det i kommentarene nedenfor. Takket være din mening kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for SexPartner-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *