Svindel iflirts

Er iFlirts.com ekte? Selvfølgelig ikke!

iFlirts.com prøver å se ut som et pålitelig nettsted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren som du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte.

Dessverre må dette innlegget begynne med å gjøre det klart at dette ikke vil skje. iFlirts.com er en svindel. En datingside opprettet av AppsPartner BV med et enkelt formål prøv å lure deg ut av alle pengene dine Tror du dette er umulig? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å la noe stå ubesvart. iFlirts er en svindel, og her skal vi se hvordan de gjør det.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer iFlirts.com?

Selv om det er sikkert at iFlirts er en svindel, vil jeg forklare i detalj hvordan nettsidene fungerer. Jeg vil ikke at noen av dere skal slutte å se detaljene hvordan virker det iFlirts.com, hvis du vet hvordan du bruker det riktig vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, men de har ingenting med det å gjøre.

For å få tilgang til iFlirts, må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, bosted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, takket være dette vil du kunne validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Herfra vil jeg begynne å anbefale og gi deg veiledning for å fullføre en attraktiv profil å flørte inn iFlirts men dette er ikke nødvendig.

Men AppsPartner BV eier iFlirts Han har forberedt en overraskelse for oss med mange kvinner som er ivrige etter å møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av jenter begynner å chatte med deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen din. iFlirts.com har en idé om å lure deg og begynne nå.

Hvordan lurer iFlirts oss?

Systemet som iFlirts bruker for å svindle er veldig enkelt, men det er effektivt. Hver og en av jentene som vises på nettet er laget av AppsPartner BV, deres oppdrag er veldig enkelt, det ser ut til at siden har mange kvinner som du kan snakke og møte med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette er umulig . Bildene av jentene er vanligvis tatt fra amatørpornosider, Latina sosiale nettverk, instagramprofiler. Mitt råd er at hvis du er i tvil om en profil er falsk, er det det kopier bildet og du sender den gjennom en hvilken som helst nettside med omvendt bilde, du kan prøve med yandex.

Nå som vi er klare på at iFlirts.com-profilene er opprettet av eierne av nettstedet, går vi videre til meldingene. Hvis det er første gang du besøker en datingside, kan du kanskje tro at det er normalt å motta hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har brukt datingnettsteder som fungerer, som f.eks. Ashley madison (min mening om ashley madison), vi er klare på at for å møte andre kvinner er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for kvinner, vel, dette skjer ikke. Denne falske datingsiden vil sende dusinvis og dusinvis av meldinger og likes som grenser til erotikk som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på disse meldingene vil du ha å betale. Og jeg kan fortelle deg at de ikke er billige i det hele tatt.

Hvor mye koster iFlirts.com?

Kostnaden for iFlirts.com er veldig dyrog ikke bare fordi dette nettstedet er en bløff, er at hvis det var et ekte nettsted, ville det også virke for mye for meg. Prisen per melding er mellom 14 Nok og 25kr Dette varierer avhengig av kredittene du kjøper. Etter å ha gitt bevis for at iFlirts er en svindel, anbefaler jeg selvsagt ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min virkelige mening om iFlirts

På slutten av min iFlirts anmeldelse kan jeg ikke legge til mye mer om iFlirts.com. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å anskaffe mynter eller til og med registrere seg, det som vil skje på denne nettsiden er at du vil kaste bort tid. Mitt råd for å avslutte er at hvis du er ute etter å møte ekte mennesker, besøk nettsidene jeg anbefaleralle av dem har blitt testet og jeg kan forsikre deg om at jentene inni er ekte, det kan hende du ikke kommer overens med dem, eller det er kanskje ikke folk i byen din, men dette er allerede normalt, det som er klart er at de vil ikke lure deg med profiler opprettet av dem, noe som for tiden skjer på iFlirts.com.

iFlirts.com anmeldelser fra andre lesere

Jeg er ikke den eneste personen som mener iFlirts.com er en svindel. Her kan du se kommentarer fra andre på trustpiloten av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du snakker engelsk her kan du se anmeldelsen av ScamAdviser.

Hvis du som min mening om iFlirts.com og du vil hjelpe andre, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarfeltet på slutten. Takket være din mening kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for iFlirts.com-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *