Svindel flirtsno

er Flirts.no ekte, kan jeg forsikre deg om at det ikke er det!

Flirts.no ikke å se ut som et pålitelig nettsted. Det står at det vil hjelpe deg med å finne partneren du vil leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må denne artikkelen begynne med å gjøre det klart at dette ikke kommer til å skje. flørter.ikke en svindel. En datingside designet av BD Technologies AG med et enkelt formål prøv å lure deg ut av alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, for jeg kommer ikke til å bite meg i tunga. Flørter er en svindel, og jeg skal forklare hvorfor.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer Flirts.no?

Selv om jeg vet at Flirts er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan nettportalen fungerer. Jeg vil ikke at noen skal sitte igjen uten å se detaljene hvordan virker det Flirts.no, hvis du vet hvordan du bruker det riktig, vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg dårlig oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, du vil se at de ikke har noe med det å gjøre.

For å få tilgang til Flirts, må du registrere deg gratis, angi visse grunnleggende opplysninger som kjønn, fødested, alder, seksuell legning og e-post, takket være dette kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt er det det samme som alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale og gi deg veiledning for å fullføre en attraktiv profil å flørte inn flørting men dette er ikke nødvendig.

Men BD Technologies AG eier Flirts Han har laget en overraskelse til oss med mange jenter som er ivrige etter å møte oss. Hvis du allerede er inne, vil du se hvordan hundrevis av kvinner begynner å snakke med deg uten å laste opp profilbildet ditt ennå. Flirts.no har en idé om å stjele fra deg og starte nå.

Hvordan lurer Flirts oss?

Systemet som Flirts bruker for å svindle er veldig enkelt, men det er effektivt. Hver og en av brukerne som vises på nettstedet deres er opprettet av BD Technologies AG, deres mål er veldig enkelt, å se ut som om nettstedet er fullt av brukere som du kan chatte og møte med senere, men jeg advarer deg allerede om at dette det er ikke mulig. Jentenes bilder er vanligvis samlet fra amatørpornosider, russiske sosiale nettverk, instagramprofiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om at en jente har en profil som ikke er sann, kopierer du bildet og sender det gjennom et omvendt bildeverktøy, mitt råd er at du kan prøve med Google.

Når vi har bevisene på at Flirts.profilene ikke er oppfunnet, går vi til meldingene. Hvis det er første gang du er på en datingside, tror du kanskje at det er normalt at de sender deg hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som vet hvordan ekte datingnettsteder fungerer, hvordan er ashley madison nettsted, vi er tydelige på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å lage en attraktiv profil for andre mennesker, dette skjer ikke i Flirts. Disse nettsidene vil sende dusinvis av meldinger og blunk som grenser til erotikk, det eneste de prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene må du kjøpe kredittene deres. Og jeg forteller deg at de er veldig dyre.

Hvor mye koster Flirts.no?

Kostnaden for Flirts.no er opprørendeog ikke bare fordi denne nettsiden er en bløff, selv om vi sto overfor en ekte side ville det også virke for mye for meg. Prisen per melding er rundt 14 Nok og 25kr kredittene vi kjøper. Uten tvil, etter å ha bevist at Flirts.no er en svindel, anbefaler jeg ikke å kjøpe noen kredittpakke.

Min mening om Flirts.no

På slutten av min Flirts-anmeldelse tror jeg ikke det er så mye å legge til i min Flirts mening. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ingen å skaffe seg kreditter eller til og med registrere seg, det eneste du kan gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tid. Mitt råd er at hvis du vil møte folk med dine likes, besøk en av nettsidene jeg anbefalerJeg har brukt dem alle og jeg kan forsikre deg om at kvinnene inni er ekte, det kan hende du ikke kommer overens med disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i området ditt, men dette er noe som kan skje, noe jeg kan forsikre deg om Det er at de ikke kommer til å lure deg med falske profiler, det er det som skjer i dag i Flirts.

Flørter meninger fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som sier at Flørt er en svindel. Her kan du lese anmeldelser som er lagt igjen av andre brukere på trustpilotet flott nettsted for å se meninger fra noen selskaper. Hvis du kan engelsk her er anmeldelsen av Scamadiviser.

Hvis du Jeg har hjulpet min mening om Flirts.no og du vil gjerne hjelpe andre, jeg vil gjerne at du forteller meg det i kommentarfeltet på slutten. Takket være din mening kan vi hjelpe slik at flere mennesker ikke blir ofre for Flirts-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *