Svindel bdsm norway

Er BDSM-Norway.com ekte? Min anmeldelse sier ja

BDSM-Norway.com prøver å se ut som en pålitelig side. Han bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å fortelle deg at dette ikke vil skje BDSM-Norway.com er en svindel. En datingside designet av Date4Friend AG med ett mål, prøv å lure deg ut av alle pengene dine Og for dette nøler de ikke med å bruke bilder som ikke er ekte, og vi er ikke de eneste som sier dette, de innrømmer det skamløst på hjemmesiden deres. Les skjermbildet nedenfor.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

bdsm norway svindel

Hvordan fungerer BDSM-Norway.com?

Selv om det er sikkert at BDSM Norge er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi kan bruke nettsiden deres. Jeg vil ikke at noen skal slutte å se detaljene hvordan virker det BDSM-Norway.com, hvis du lærer deg å bruke det riktig vil du se at det er mange ting som tiltrekker seg oppmerksomhet for dårlig, disse nettsidene prøver å etterligne pålitelige datingsider, men de har ingenting med det å gjøre.

For å få tilgang til BDSM Norge, må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, bosted, alder og e-post, når du er ferdig kan du validere kontoen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Fra dette øyeblikket vil jeg begynne å anbefale deg og tilby veiledning for å fullføre en attraktiv profil å flørte inn BDSM Norge men dette er ikke nødvendig.

Men Date4Friend AG eier av BDSM Norge Han vil overraske oss med mange jenter som vil møte oss. Du har gått inn på nettet for første gang, og du vil se hvordan hundrevis av jenter begynner å snakke med deg uten å legge til et bilde eller fullføre profilen din. BDSM-Norway.com har en idé om å rive deg av og den starter akkurat nå.

Hvordan lurer BDSM Norge oss?

Metoden som BDSM Norge bruker for å svindle er veldig enkel, men den fungerer for dem. Hver og en av jentene du ser på nettsiden er laget av Date4Friend AG, deres oppdrag er veldig enkelt, å gi bildet av at nettsiden er full av kvinner å chatte med og ha en date senere, men nå advarer jeg deg om at dette er umulig. Bildene av jentene er vanligvis tatt fra amatørpornosider, Latina sosiale nettverk, instagramprofiler. Jeg anbefaler at hvis du er i tvil om en jente som har en profil som er oppfunnet, er det det kopier bildet og du sender det gjennom et omvendt bildeverktøy, det som fungerer best er det Google.

Nå som vi er klare på at profilene til jentene på BDSM-Norway.com er fabrikkerte, går vi videre til meldingene. Hvis dette er den første datingsiden du besøker, kan du tenke at det er normalt at de sender deg hundrevis og hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som har brukt datingnettsteder som fungerer, som det er. ashley madison nettsted, vi er tydelige på at for å flørte er det nødvendig å bruke tid på å skape en attraktiv profil for kvinner, dette skjer ikke i BDSM Norge. Denne nettsiden vil sende hundrevis og hundrevis av risikable meldinger og blunk som kun søker å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her svindelen begynner, hvis du vil svare på meldingene må du kjøpe myntene deres. Og jeg har allerede fortalt deg at de har absolutt ingenting billig.

Vi mottok den første meldingen innen 5 minutter etter registrering, uten bilde, uten å fylle ut profilen og sette en av de minste landsbyene i Norge som bosted. Er det noen som tror at dette kan være ekte?

falske meldinger i  BDSM-Norway
hvis du vil lese meldingen, er det bare å betale!

Hvor mye koster BDSM-Norway.com?

Prisen på BDSM-Norway.com er dyr, veldig dyrog jeg sier ikke bare dette fordi denne nettsiden er en bløff, hvis dette var et ekte nettsted ville det også virket uforholdsmessig for meg. Prisen per melding er rundt 13 NOK og 25kr Dette varierer i henhold til kredittene vi kjøper. Det skal ikke legges til at etter å ha lagt igjen bevis på at BDSM-Norway.com er en svindel, anbefaler jeg deg ikke å kjøpe noen myntpakke.

Min ærlige mening om BDSM Norge

På slutten av min anmeldelse av BDSM-Norway.com tror jeg ikke jeg kan legge til så mye mer om BDSM Norge. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller skaffe mynter til noen, det eneste du skal gjøre på denne nettsiden er å kaste bort tiden din. Mitt forslag er at hvis du ønsker å flørte med folk som du liker, kan du besøke en av nettsidene jeg anbefalerJeg har prøvd dem alle, og jeg kan forsikre deg om at jentene som er inne ikke er falske, du møter kanskje ikke disse menneskene, eller det er kanskje ikke folk i området ditt, men det er opp til deg, det som er klart er at de vil ikke lure deg med profiler opprettet av dem, noe som for tiden skjer på BDSM-Norway.com.

Meninger BDSM Norge fra andre brukere

Jeg er ikke den eneste som sier at BDSM-Norway.com er svindel. Her kan du se kommentarer fra andre brukere på trustpiloten flott side for å se virkelige meninger fra selskaper. Hvis du kan engelsk her kan du se anmeldelsen av scamadviser.com.

Hvis du som min mening om BDSM Norge og du vil være til hjelp, vil jeg gjerne at du forteller meg det i kommentarfeltet på slutten. Takket være din mening kan vi hjelpe andre mennesker til ikke å bli ofre for BDSM Norge-svindel.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *