Svindel flortingno

Er Florting.no en svindel? Min anmeldelse sier ja

Florting.no ikke å se ut som et pålitelig nettsted. Det bekrefter at det vil hjelpe deg å finne partneren du skal leve et stabilt og varig forhold med, eller ha et seksuelt møte med.

Dessverre må vi starte denne anmeldelsen med å informere deg om at dette ikke vil skje Florting er ikke en svindel. En webside designet av Paidwings AG med bare ett mål, prøv å stjele alle pengene dine Tror du dette ikke er mulig? Vel, fortsett å lese, siden jeg ikke kommer til å legge igjen noe i pipelinen. Florting er en bløff, og jeg forklarer hvorfor.

Før vi går videre vil jeg gi deg 3 datingsider som fungerer veldig bra. Selv om datingsiden vi vurderer her er en svindel, betyr det ikke at de alle er like. Logg inn og prøv det ut. Registrering er gratis!  

Hvordan fungerer Florting.no?

Selv om jeg vet at Florting er en svindel, skal jeg forklare i detalj hvordan vi bør bruke nettsidene deres. Jeg vil ikke at noen av dere skal bli stående uten å se detaljene driften av Florting.no, hvis du lærer deg å bruke det riktig vil du se at det er mange alternativer som tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, disse nettsidene prøver å kopiere pålitelige datingsider, de har dessverre ingenting med det å gjøre.

For å få tilgang til Florting, må du registrere deg gratis, legge inn grunnleggende informasjon som kjønn, bosted, fødselsdato, seksuell legning og e-post, takket være dette kan du validere profilen din. Vi bekrefter vår vilje til å gå inn på siden ved å klikke på e-posten som kom i posten. Så langt ligner det på alle andre datingsider.

Herfra bør jeg begynne å anbefale deg og gi tips slik at du fullfører en god profil å møte folk i florting men dette er ikke nødvendig.

Men Paidwings AG eier av Florting han vil at vi skal være fornøyd med en gjeng med jenter som vil snakke med oss. Du har tilgang til nettet for første gang, du vil se hvordan hundrevis av kvinner begynner å snakke med deg uten å laste opp profilbildet ditt ennå. Florting.no har en idé om å lure deg og starte allerede nå.

Hvordan lurer Florting oss?

Systemet som Florting bruker for å svindle er enkelt, men det ser ut til å være effektivt. Alle brukerne som vises på nettstedet er opprettet av Paidwings AG, deres mål er veldig enkelt, å få nettstedet til å se ut som det er fullt av brukere som du kan snakke med og senere ha en avtale eller et møte, jeg advarer deg allerede om at dette er umulig. Bildene av kvinner er vant til å kopiere fra amatørpornosider, utenlandske sosiale nettverk, Facebook-profiler. Mine tips er at hvis du er i tvil om en profil er oppfunnet, kopier bildet og send det gjennom et omvendt bildenettsted, for meg er det beste. yandex.

Nå som vi er sikre på at profilene til kvinnene i Florting. ikke er oppfunnet, går vi videre til meldingene. Hvis det er den første datingsiden du besøker, tenker du kanskje at det er normalt at du mottar hundrevis av meldinger uten engang å laste opp et profilbilde, men de av oss som vet hvordan ekte datingnettsteder fungerer, som f.eks. Ashley madison (min mening om ashley madison), vi er klare på at for å flørte er det nødvendig å investere tid i å skape en attraktiv profil for kvinner, vel, dette skjer ikke. Denne nettsiden kommer til å sende dusinvis av sexy meldinger og blunk som bare prøver å få oppmerksomheten din slik at du vil svare, og det er her de tjener penger med denne svindelen, hvis du vil svare på meldingene må du betale. Og jeg advarer deg allerede om at de absolutt ikke har noe billig.

Hvor mye koster Florting.no?

Prisen å betale i Florting.no er veldig dyrog jeg sier ikke bare dette fordi denne siden er en svindel, det er fordi hvis det var et ekte nettsted, ville det også virket opprørende for meg. Prisen per melding er rundt 11 Nok og 20 nok avhengig av kredittene du kjøper. Etter å ha lagt igjen bevis på at Florting.no er en svindel, anbefaler jeg selvsagt ikke å kjøpe noen kredittpakke.

Min virkelige mening om Florting

På slutten av min Florting-anmeldelse synes jeg det er veldig lite å legge til i min Florting.no-oppfatning. Denne nettsiden er en svindel og jeg anbefaler ikke å registrere eller kjøpe mynter til noen. Det som vil skje på denne nettsiden er at du kaster bort tiden din. Mitt forslag er at hvis du vil møte folk med dine likes, kan du besøke nettsidene jeg anbefaleralle har blitt brukt og jeg kan forsikre deg om at jentene inni er ekte, du kan ikke flørte med disse menneskene, eller det er kanskje ikke kvinner i ditt område, men det er opp til deg, det jeg kan forsikre deg om er at de ikke kommer til å lure deg med profiler laget av dem, som er det som skjer i dag på Florting.no.

Florting.no andres meninger

Jeg er ikke den eneste som mener at Florting.no er svindel. Her kan du lese anmeldelser som er lagt igjen av andre brukere på trustpiloten av de beste sidene for å se meninger fra enkelte selskaper. Hvis du kan engelsk her kan du se evalueringen av ScamAdviser.

Hvis du som min mening om Florting og du vil hjelpe, jeg vil gjerne at du skriver det til meg i kommentarfeltet på slutten. Takket være din evaluering kan vi hjelpe slik at flere ikke blir ofre for Florting.no-svindelen.

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *